Kisoihin meno tuli sangen puskista. Keskiviikkona vielä näytti siltä ettei sinne pääse. Ilmottautumisaikakin loppui sillon. Torstaina kuitenkin selvisi että Remppa ja Delfi on menossa sinne ja monien puhelinsoittojen jälkeen saatiin lupa mennä niillä kisaamaan ja jälki-ilmottautuminenkin vielä onnistui. Jännitysaikaa jäi siis aika vähän.

 
Kisat alko Koivikolla klo 11. Oltiin paikalla n. 11.30. Remppa näytti aika pirteältä viidessäkympissä, kasikympissä jo vähän rauhallisemmalta. Hyppäsi siis kahdesti jo ennen kun pääsin selkään.
 
Verkassa liikku kivasti eteen, vauhtiakin löyty kun kokeilin pitkällä sivulla ja jarrutkin toimi hyvin. Ensimmäiset verkkahypyt pienelle ristikolle (30 cm?) tuntu vähän hankalilta mutta hypyt parani pikkuhiljaa. Verkkaeste nousi sitten n. 50 cm:iin ja lopuksi 80 cm:iin. Lopuksi verkattiin vielä okserilla. Verkkaesteet oli siis esteet numero 2 ja 1. Ponnistuspaikka löyty verkassa ihan hyvin, yhdessä hypyssä huomasin taas lähteväni hyppäämään ennen hevosta. Kääntyminenkin toimi hyvin ja tarkotus oli 11. esteen jälkeen kääntyä 8. ja 6. esteiden välistä vikalle kun siinä oli suht hyvin tilaa. Jotkut hurjat käänsivät myös 9. esteen jälkeen 10. esteelle ahtaasta raosta mutta siihen en ajatellut lähteä.
 
Oltiin vikan verkkaryhmän noin neljänsiä. Luokan lähtöjärjestyksessä 18 (muutama perui alusta, meidän jälkeen meni vielä 3+1). Pillin vihellyksestä nostettiin vasen laukka ja edettiin alkurata ihan mukavassa vauhdissa. Ekan esteen jälkeen tuli kyllä väärä laukka ja yritin korjata sitä ensin ravin kautta mutten saanut Remppaa raville, sitten lennossa muttei vaihtunut, joten päätin sitten mennä kaarteen väärässä laukassa, jotta edes lähestymisestä tulee siedettävä. Eniten ehkä jännitti 7. esteen A ja B 6 metrin välillä. Siihen ekalle tulikin vähän kummaan paikkaan mutta hyvin Remppa korjasi. Muutamille esteille tuli ponnistuspaikka vähän hassusti ja ihan kaikissa en ollut hypyssä hyvin mukana. Jännitys pysy koko ajan päällä enkä varmaan muistanut hengittääkään. Jossain välissä yleisöstä kyllä kuului että LIIKKUU! 9. esteestä meinasin mennä ohi kun unohdin radan hetkeksi, mutta este tuli niin hienosti näkyville ettei Remppa ehkä huomannut ratsastajan hetkellistä pallon hukkumista. Keskityin seuraavaan esteeseen aina niin hyvin että loppuradan oikoreittikin unohtui täydellisesti. Vikalle okserille tultaessa meinasin ottaa harjasta kiinni mutten ehtinyt. Kyydissä pysyin silti enkä edes horjunut missään vaiheessa.
 
Hirveä hangonkeksilook tuli päälle kun pääsin maalilinjasta yli. Tämän vuoden tavote eli puhdas 80-rata saavutettu! Odotin n. 8 virhepistettä etujalkojen kolistessa puomeihin, mutta ehkä ne sitten oli ne Päivin neuvot nostaa hevosta pystyyn ennen estettä, jotka pelasti kolistelulta. Tai sitten Rempalla oli hyvä päivä :) Mutta tällä kertaa muistin ratsastaa ja hevonen monesti jopa ponnisti vähän kauempaa ja jätti miniaskeleen esteen juureen tekemättä kun pyysin.
 
Sijoitukset olivat yllättävää katsottavaa. 5 sijoittui kun meitä oli 19 ratsukkoa kisaamassa. Jos oikein katsoin niin jäin viidennestä 8 sadasosasekuntia. Olin siis näissäkin, kuten edellisessä koulukisoissakin, ensimmäinen, jota ei palkittu. Kummallista että tuli niin hyvä aika kun se oma meno tuntui niin rauhalliselta. Mutta ei harmita! Tällä kertaa pääsin hyppäämään yli 1 esteen enkä tippunut toiselle, toisin kuin kaksissa edellisissä 80 cm:n kisoissa.
 
Hyvä Remppa! Hyvä minä! Ja suuret kiitokset hoitajille, kuvaajille ja hevoskyydin järjestäjille!