+29 ja aurinkoista, 9 ratsastajaa tunnilla. Keli ei ollu niin paha kun pelkäsin, ei tarvinnu ees juoda välissä. Lopputunnista jo n. 1/3 kentästä oli varjossa.

 
Eka kerta Vapulla. Tosi kiltti hoitaa ja rauhallisen olonen. Välillä kyllä tuli reippauspuuskia taluttaessakin. Alkutunnista ravattiin kummallekin pitkälle loiva kiemuraura. Meni yllättävän nätisti ja asettu kivasti.
 
Sit mentiin pääty-ympyröillä oikeaan kierrokseen. Ensin puolikas ympyrä käyntiä vasta-asetuksella ja sit toinen puoli ravia myötäasetuksella. Sitä vähän aikaa. Sit vaihdettiin että käyntipuoli mennään harjotusravia vasta-asetuksella ja ravipuoli laukkaa myötäasetuksella. Vappu meni suht nätisti. Välillä meinasi liirata ulos mutta ulkopohkeella korjautu. Tuli sanomista myös huolellisemmasta suoristuksesta siirtymän aikana. Oikean laukan nosti kivasti pyydettäessä eikä kertaakaan tullu väärä. Pari ekaa askelta oli vähän reippaampia mutta pysyi melko hyvin turpa maata kohti laukassakin. Oikealle oli selvästi hankalampaa asettaa ja Vappu saattoi katella vasempaan jos ei huomannut keskittyä. Ite istuin kuulemma taas vinossa ja hartiat turhan edessä.
 
Oikean laukan kanssa oli niin monella kuulemma ongelmia että sit ruvettiin nostamaan keskihalkaisijalla laukkaa. Piti sanoa kumpi tuli ja kääntyä sit siihen suuntaan. Oikea nousi kivasti mutta kun yritin vasenta niin tuli edelleen oikea. Ja taas. Sai ihan tosissaan pitää hevosen paketissa että se nosti vasemman laukan. Ekan onnistumisen jälkeen onnistumisprosentti vasempaan oli n. 50 ja oikealle 100. Suoraan laukkaaminenkaan ei onnistunut keskittymättä.
 
Loppuravissa halusi venyttää päätä eteen alas mutta samalla kiihtyi vauhti. Alkutunnista meni ehkä jopa aavistuksen hitaasti mutta tällä kelillä ei haitannut. Vapulla oli suht helppo pitää kädet itellä kun se ei juossut turpa pitkänä vaan meni aika napakassa paketissa. Pitkin ohjin ohjautuvuus ei kyllä ollut kovin hyvä.
 
Ongelmia:
vasen hartia oikeaa alempana
jalat välillä jännitty ja polvet nousi
vasemman laukan nosto
oikealle asettaminen
 
Parannusta:
keskityin käsiin oikeen kunnolla ja luulisin että ne oli ihan ok, ainakaan siitä ei tullu sanomista
tunti meni sangen kivasti