Ekan päivän toisen ratsastustunnin menin monin puolin sirkkamaisella Kallella. Ohjastuntuma toimi paremmin eikä käsien asennosta tullut niin paljon sanottavaa. Vauhtia löyty sangen hyvin. Raippaa Kalle ei kuulemma siedä ollenkaan.

 
Alkuravissa piti lyhentää jalustimia kun ravi oli jättimäistä. Tälläkin tunnilla mentiin sitten paljon harjotusravia. Päivän tehtävässä halkasijaltaan n. 20 metrin ympyrällä taivutettiin ja suoristettiin (puomin kohdalla) harjotusravissa, monikulmiota siis. Ravi meinasi olla aika haipakkaa ja ite pompin menemään. Lopputunnista pomppiminen taisi vähetä kun Kalle rentoutu. Muuten ympyrät oli kyllä aika epätasasia.
 
Välillä ympyrältä poistuttiin "huilaamaan" kentän ympäri, ensin kevyessä ravissa, sitten laukassa. Laukka oli tosi kiva ja rauhallinen. Nostotkin tuli ok kun keskityin. Sen jälkeen ravissa vaan oli liikaa vauhtia. Ensimmäinen ympyrä meni yleensä siihen että sai ravin haltuun.
 
Tunti videoitiin ja katottiin myöhemmin. Eihän se videolta näytä niin pahalta kun tuntuu, pomppiminen ainakaan. Kentän laidalla oli myös poroja taas kattomassa meidän tuntia.
 
Ongelmia:
rauhallinen ravi ei oikeen onnistunu
 
Parannusta:
laukka oli tosi hyvä
lopussa istunta parani