Äimäraution ratsastuscentrumilla oli tänään avoimet ovet ja kutsu kävi sennujen joukkueeseen pelaamaan hevosjalkapalloa. Olin tietenkin riemusta kiljuen menossa kun se oli taas yksi näitä omia haaveita. Kankikurssin jälkeen olo oli aika hyytynyt ja melkeen teki mieli jäädä kotiin makaamaan. Mutta jalkapallo vei voiton, joten vaatteiden vaihto ja tukka putkella taas tallille. Keli edelleen raitis -12.

 
Alkuohjelmana siellä oli mm. hevosten kauneuskisat. Siinä näki itsekin kivasti tallin hepot samalla kun niistä kerrottiin. Jalkapalloon sennujoukkueen ratsuiksi oli merkattu Elli, Alina, Tollo ja Madona. Niistä valkkasin itselleni Ellin hevosta sen pahemmin tuntematta. Pieni tamma, nettisivujen mukaan 153 cm mutta tuntui paljon pienemmältä. Aika kaponen.
 
Maneesissa Elli oli vähän levoton eikä meinannut pysyä aloillaan. Selkään päästyä rauhoittui. Vähän hassua oli verkkailla siinä yleisön silmien alla. Elli liikkui kivasti, kuunteli ja erityisesti laukassa kääntyi aivan uskomattoman hyvin. Ei nyt ihan laukkapiruetteja tehty mutta ei hirmu kauas jäänyt :) Kisapallon tultua kentälle niin siihenkin otettiin vähän tuntumaa. Elliltä sujui potkiminen hyvin sekä käynnissä että ravissa kun oli tarpeeksi tilaa ympärillä. Muista hevosista se ei pahemmin tykännyt.
 
Verkattiin noin vartti ja peliin meni noin toinen vartti. 4 junnua vastaan 4 sennua. Maalit oli merkattu puomeilla eikä ollut väliä että mistä suunnasta pallo maaliin meni. Myös omia jalkoja ja muita osia sai käyttää pallon liikutteluun. Ite huomasin etten selästä kunnolla ylettynyt palloa potkimaan.
 
Junnut vei meitä ihan täysin. Namu oli ihan pitelemätön. Elli taas yritti enemmän haastaa riitaa muiden hevosten kanssa kuin keskittyä palloon. Itse en viitsinyt kovin mennä ahtaisiin paikkoihin remuamaan. Hampaita hepo käytti muihin ratsuihin ja yrittipä vähän keulia edestäkin. Pallo meni kertaalleen meidän mahan altakin. Hävittiin ottelu ihan nollille, ei päästy edes hyökkäämään kertaakaan. Junnut sai 6 vai 7 maalia. Kivaa oli vaikkei pärjättykään. Tuotakin pitäisi vissiin ensin treenata vähän huonompien vastustajien kanssa :)