Lauantain estevalkkaan toivoin taas Koraa ja sen sain. Hepo piti hakea tarhasta sisälle ja kastelin kenkäni mudassa. Karsinassa Kora oli tavallista levottomampi, arvelin että sitä huolestutti kun Osku jäikin pihalle. Harjatessani jalkoja sai Kora kahdesti kopautettua minua kaviolla käteen. Kovin oli nopea liikkeissään. Onneksi ei tullut pikku naarmuja isompia vammoja.

 
Ratsukoita valkassa oli 6. Esteitä kasattiin toiselle pitkälle sivulla kolmen laineen jumppa innariväleillä ja siitä 16 metrin päähän okseri. Toisella sivulla oli okseri, jonka alla oli kukkalaatikot. Lävistäjälinjoilla oli vesimattopysty ja valkoinen pysty, jonka alla oli äksiä. Jälkimmäiseen paistoi aurinko. Kelinä pihalla siis aurinkoinen +6. Olisin luullut lämpimämmäksi.
 
Kora oli maneesissa käsittämättömän rauhallinen. Alkuun vähän pöhisi kun käveltiin laineiden ohi ja kertaalleen ravissa vähän kyttäsi estekulmaa. Eikä mitään muuta! Sivuovi ei ollut tänään pelottava. Selkäännousussa oli malttamaton eikä halunnut seistä aloillaan. Ravissa oli taas pystypäinen ja turpa vasemmalla. Yritin asettaa oikealle ja suoristaa.
 
Laukassa mentiin aluksi ympyrällä kahden puomin yli. Väliin piti tulla 3 laukkaa. Oikea kierros alkuun meni suht ok. Vasen oli hankalampi ja kun hepo vihdoin virkistyi laukkaamaan itse reippaasti niin sit mentiinkin jo liian lujaa. Ohjia piti lyhentää. Ihan tasaista ei tullut. Saatiinpa vielä sakkokierroksia vääräksi vaihtuneista laukoista. Sisäohjasta ei saanut vetää, muuten laukka vaihtui.
 
Seuraavaksi hypättiin kolmen laineen jumppasarjaa kahdesti vasemmassa kierroksessa. Yritin vähän käydä näyttämässä esteitä ensin mutta aika pikaiseksi jäi. Kora vähän kattoi ekalla kerralla ekaa ja mentiin ravikiemuralla sisään. Päästiin kuitenkin yli. Eikä edes kiirehtinyt sarjan jälkeen niin pahasti kuin joskus. Toiseen suuntaan lisättiin perään pysty (myöhemmin okseri), jolle oli matkaa siis 16 metriä. Väliin piti ottaa 4 laukkaa. Tämä mentiin kahdesti. Taisi mennä ihan kelvosti tämäkin, en enää muista. Arvelen että ehkä vääriä laukkoja tuli ainakin tehtävän jälkeen.
 
Sitten hypättiin 6 loikan rata. Vesimatto, x-pysty, kaareva tie okserille, kukkaokseri, laineet ja okseri uudestaan. Kävin näyttämässä esteitä Koralle mutta sitä ei pahemmin kiinnostanut. Ei vesimatto eikä auringonpaiste pystylle. Eikä myöhemmin se, että niitä oli nostettu. Ekalla kerralla oli turvallisen pienet esteet. Meillä oli vääriä laukkoja ja niiden korjaaminen oli aika hidasta. Mutta Kora meni kaikesta epäröimättä yli. Kakkoskierrokselle esteitä nostettiin, taisivat olla ainakin 80. Laineet vähän vähemmän. Okseri näytti ihan isolta, 85 ehkä. Muutama hassu kyydissäolo tuli mutta edelleen Kora loikki esteet varmasti yli. Oma myötääminen tuntui vähän kummalliselta. Harmi ettei ole videoita.
 
Laineita keilattiin tunnin aikana alas, ensimmäinen laineista taisi tippua kolmesti. Olikohan kahdesti verkkatehtävässä ja sitten jommalla kummalla radalla. Parannettavaahan jäi taas ja pikkuasioiden viilausta. Olin kuitenkin riemuissani siitä että päästiin ilman yhtään kieltoa! Vaikka oli kaikenlaisia pelokkeita.
 
Ongelmia:
väärät laukat
tasaisen rytmin puute
laineiden keilaus
 
Parannusta:
ei kieltoja
rauhallinen ratsu