Ennen tuntia Ninnu oli rauhattoman olonen ja hirnu. Kun nousin selkään niin ei ois malttanu olla aloillaan. Ei kuitenkaan niin paha kun Remppa pahimmillaan. Hirnu vielä vähän matkaa tallilta poispäin mennessä. Ötökät häiritsi Ninnua aika pahasti. Kelinä oli n. +20 ja välillä vähän tihutti, pilvistä siis.

 
Meitä oli tunnilla Essi + 7 oppilasta. Oltiin Ninnun kanssa osastossa tokana heti Essin jälkeen. Muutamia pikkuhassutuksia Ninnulta tuli matkan varrella mutta oli muuten tosi nätisti. Käytiin ensin raviskalla ravaamassa. Ravi oli hyvin säädeltävissä. Meni tosi reippaasti ja enemmän sai pidättää kun ratsastaa eteen.
 
Maastossa mentiin hiekkateitä ja välillä vähän kanervikossa puiden välissä. Pieniä kantoja piti väistellä. Laukattiin pari pitkähköä pätkää hiekkatiellä, mukavan rauhallista menoa. Ninnu ois halunnu laukata pää alhaalla ja oikeaa laukkaa ei nostanu ekalla kerralla. Tokalla laukkapätkällä nosti oikean laukan mutta vaihto vasempaan monotellessa takana tulevaa. En saanu vaihdettua takas oikeaan.
 
Ongelmia:
oikea laukka
muoto
 
Parannusta:
rauhallisuus