Wallun kuntoonlaitto sujui tänään huomattavasti aiempaa helpommin vaikka olinkin aluksi tosi epäileväinen. Pistin hepon kiinni heti alkuun ja se antoi nätisti putsata kaikki kaviotkin. Mutta näemmä silti mun pitäisi olla aina turvavarusteissa, sillä tälläkin kertaa tuli vammoja, tosin ihan itseaiheutettuja. Kun sidoin Wallun kiinni ja kumarruin ylös kaulan alta sekosin vissiin suunnassa ja kolautin otsani boksin seinään. Mukava mustelma tuli.

 
Tunnilla hypättiin, ratsastajia oli 7. Keli aurinkoinen +20. Päivällä tuli kunnolla vettä mutta silti pölisi. En ollu mitenkään riemuissani saadessani Wallun mutta se oli kuitenkin ihan hevosiksi. Alkutunnista sangen laiska, mutta siitä vauhti pikkuhiljaa parani. Pukkeja taisi tunnilla tulla vain 2 kun Wallu ei tykännyt raippauksestani. Elisa sanoi ettei saa jäädä puristamaan reisillä. Polvilla puristamista yritin ainakin tietoisesti välttää.
 
Esteitä oli kentällä yhteensä 3. Ekana hypättiin ristikkoa. Oltiin Wallun kanssa vikana hyppyvuorossa. Yritin keskittyä lähestymiseen, mutta silti tultiin vähän veltosti ja Wallu hyppäs kaukaa. Ehkä kolmannella kerralla meni paremmin. Sit perään lisättiin kaarevalle uralle 24 metrin päähän pysty. Ekakin este oli vissiin siinä vaiheessa jo nostettu pystyksi. Sit meni paremmin. 7 laukkaa tuli väliin.
 
Omaa vuoroa odotellessa oltiin kentän pikkupuolella kävelemässä. Kentällä oli tuoli, jonka Wallu yhtäkkiä huomasi ja selvästi luuli sen tippuneen juuri taivaasta kun sitä niin säikähti. Hassu. Oltiin menty sen ohi vaikka kuinka monesti jo sitä ennen.
 
Sit vaihdettiin linja vähän suoremmaksi, väli 21 metriä ja toisena esteenä superpelottava okseri, jonka alla maassa oli portti makaamassa. Lähes kaikille tuli kieltoja siihen ja olin ihan varma ettei Wallukaan tahdo siitä yli ja kun se sitten menee se leiskauttaa jättiloikan ja tipun. Eipä se Wallu siitä sitten halunnutkaan yli. Taisi kieltää kolmesti ennen kun suostu menemään. Pidin varmuuden vuoksi harjasta kiinni muttei tullukaan mitään jättiloikkaa. Seuraavalla kierroksella menikin sitten ihan suorilta kun niin päätin. Eikä Wallukaan jaksanut sitä enää pahemmin kyttäillä.
 
Lopuksi hypättiin vielä ekaa 24 metrin kaarevaa linjaa toiseen suuntaan. Jälkimmäinen este nostettiin okseriksi. Korkeutta niillä oli jotain n. 60 cm. Oikeassa kierroksessa sisään, kaarre okserille oikealle ja sen jälkeen vasempaan. Ekalla kerralla tuli väärä laukka esteiden väliin ja okserin jälkeen. Tokalla kierroksella oikea laukka pysyi koko homman ajan enkä saanu okserillakaan vaihdettua. Riitti kuitenkin meille eikä tarvinnu enää mennä uudestaan. Loppujen lopuksi ihan ok tunti vaikka aika löysää olikin aluksi.
 
Ongelmia:
pohkeet oli alussa ainakin kerran irti
laukat nousi tosi nihkeästi
 
Parannusta:
vauhti parani loppua kohti
ei tullut pukkisarjoja