Tallille mennessä alkoivat ongelmat heti. Vaikka olin hyvissä ajoin niin se ei auttanut, koska listassa ei lukenut nimeäni eikä siten myöskään ratsua. Lopulta listasta löytyi härö. Faksille ei tullut ratsastajaa, Tellu taas oli lähdössä maastoon. Hieman tarvitsi ylipuhumista että sain Tellun kuskin vaihtamaan Faksiin. Faksi laitettiin kimpassa kuntoon, aikaa oli 12 minuuttia ja hepo pihalla. 8 minuuttia meni sisälle viemiseen, harjaamiseen, kavioiden putsaukseen, satulointiin ja suitsintaan. Sain siis Tellun, joka oli jo laitettu kuntoon.

 
Ratsukoita valkassa oli 6 ja pihalla jo aavistuksen verran plussalla. Alkuverkassa Tellu oli taas rautakankimainen itsensä. Ensimmäinen tehtävä muistutti kovasti eilistä Nowan tuntia, sillä ympyrän kaarella oli puomeja, tällä kertaa tosin 8 kpl. Ensin ravattiin niistä yli ja Tellu oli turhan hidas. Kun saatiin vauhti kohdilleen niin tehtävä helpottui kovasti. Hankalaa oli omasta mielestä katsoa ravissa että miten askeleet sopii sisään, sellaista ei olla pahemmin tätä ennen käsketty tekemään. Sitten osa nostettiin kavaleteiksi. Välillä ruvettiin menemään jo liian lujaa. Pieniä parannusehdotuksia tuli varmasti mutta huimasti helpommin meni kuin Grandilla eilen. Sitten mentiin niitä laukassa. Tellu hanskaa nuo helposti vaikka tahtoisi mennä vähän lujempaa kuin tarvii. Erittäin ovelaa opelta että laittaa ratsukot tehtävälle eri aikaan niin jokainen saa tarpeeksi huomiota ja ehtii huilata muiden tehdessä.
 
Seuraavana tehtävänä oli 4 pystyn jumppasarja. Joka väliin 1 laukka. Poneille ok väli mutta Tellulle ja Antille ennustettiin hankaluuksia ja välien jäämistä ahtaaksi. Niinhän siinä kävikin. Itselle plussat että joka kerta saatiin vaadittu askel väliin vaikka loppua kohti ahtaaksi menikin. Aluksi hyppykorkeus oli n. 40 - 50 cm, alusta matalampi. Siinä kuulemma ite hyppäsin turhan isosti, pienempi mukaanmeno riittää pienillä esteillä. Sitten niitä nostettiin n. 60 - 70 senttiin. Ja uhattiin että entistä ahtaammaksi käy, suuntaa vaihdettiin samalla. Sain Tellun kivan lyhyeksi muualla ja tultiin hyvin rauhassa sisään. Kummasti se vauhti joka kerta välissä kiihtyi. Ite kuulemma heilun liikaa loppua kohti, keskivartalo pitäisi pitää jäykempänä. Huonompi juttu etten ite tätä huomaa niin hankala korjatakaan.
 
Lopuksi mentiin vielä okserilinjaa: puomi, okseri, puomi, okseri, puomi. Okserien välissä 6 metriä. Korkeutta tasaoksereilla oli alkuun ehkä 55 cm. Ok-, mentiin liian lujaa. Vauhtisokeus iski. Sit okserit nostettiin n. 70 senttiin ja niitä pidennettiin, sen jälkeen tuli ongelmia. Yritin lähestyä hitaammin mutta ekalle maapuomille osuminen epäonnistui monesti. Hankalaa oli. Plussaa tuli kuitenkin siitä että Tellu hyppäsi rennosti. Taas tuli linjan jälkeen vääriä laukkoja.
 
Tellu oli sangen hyvä hypyissä mutta tuntuu että se hyppää ite hyvin eikä tottele mua oikeasti. Ankilta tuli ehdotus että ilman jalustimia hyppääminen tekisi mulle hyvää niin pääsisin hypyissä lähemmäs hevosta.
 
Ongelmia:
Tellu ei ihan oikeasti kuunnellut mua, teeskenteli vaan, talutuksessa huomasi
okserin noustessa lopussa tuli ongelmia, ei osuttu maapuomille
Tellu meni taas kaikkea muuta kun pyöreenä
linjojen jälkeen vääriä laukkoja
kuskin keskivartalo ei tarpeeksi stabiili hypyissä
 
Parannusta:
antoi tunnin jälkeen harjata irrallaan vaikka ensin suututti, taitaa vaan kutista
hyppäsi hyvin