Tellu hyppäsi 40 cm kertaalleen alle (ja pääsi siellä palkinnoille), omana luokkana siis 80 cm. Aikaa luokkien välissä oli niin paljon että hepo ehti levähtää hetken tallissa ilman kamppeita. Kun sain Pallolla hypättyä tulin laittamaan Tellulle kamppeet päälle. Ihan nätisti oli vaikken edes laittanut sitä kiinni. Suun avasi valmiiksi kuolaimille.  Pakkasta pihalla oli -3.

 
Satulavyön kiristyksen kanssa muistin olla erityistarkka. Sitä vedettiin useampaan otteeseen tiukemmalle ja pysyi onneksi hyvin paikallaan. Jalustimia lyhensin vielä ennen ku lähdettiin laukkailemaan. Ravissa Tellu oli ok mutta aavistuksen tahmea. Kääntyi ihan ok mutta kaikkea muuta kuin kouluratsastusmaisen kauniisti. Laukassa ei hirveästi ehditty mennä ennen kun alkoi verkkahypyt. Hypättiin tässäkin luokassa verkkaesteenä ensin 9 (kakkonen väärään suuntaan), tällä kertaa ensin matalampana kahdesti, sitten kasikymppinä kahdesti ja sitten toiseen suuntaan kolmosokseri, se tultiin kolmesti. Hirveästi en viittinyt Tellua rasittaa vaan sitten käveltiin pitkin ohjin kun oltiin saatu hypättyä.
 
Oltiin vuorossa kolmantena, ratsukoita luokassa oli lopulta 7. Arvosteluna 367.1. Tervehdys ja liikkeelle. Käänsin taas ennen viimeisiä esteitä ykköselle. Siihen tuli ehkä rumin hyppy, ihme räpellystä lähestyminen enkä osannut päättää mitä tehdään. Tellu päätti sit mun puolestani ja se hypättiin läheltä. Siitä tuli kuskille kipinä terästäytyä. Kakkoselta kolmoselle ok, 5 laukkaa, kolmonen taidettiin hypätä vähän kaukaa ja sitten ei kovin sulava kääntö neloselle. Tellu kuitenkin imi kivasti esteille kunhan sain näytettyä että minne mennään. Vitosta ennen tein puolipidätteitä ja kauhistelin että siinä on nyt valkonen este, puhtaasti yli ja kolmella isolla laukalla kutoselle, ehkä vähän kaukaa yli. Seiskalle kääntyi jo huomattavasti paremmin, samoin kasille. Sen jälkeen alkoi oikeasti tiukat käännökset. Vähän vauhti hiipui mutta hienosti Tellu kääntyi. Ysi, tarpeeksi iso lenkki kympille, keskiesteiden takaa yhdelletoista (video kavalsi että kolhastiin, onneksi ei tippunut), vasemmalle ja kakkosen takaa kahdelletoista ja taas tiukka kaarre oikeaan ja kolmentoista sivuitse ja lopulta lähes uukkari kohti estettä ja yli. Siinä piti malttaa mennä tarpeeksi pitkään suoraan että vikalle tulee edes jonkinmoinen lähestyminen. Raikuvien aplodien saattamana poistuimme kentältä. Videolta kattoessa näytti myös laukat olleen oikein kaikkialla.
 
Taluttelin sitten Tellua ja kuuntelin tuloksia luokan edetessä. Siellä mentiin toiseksi ja kolmanneksi, rupesi vaikuttamaan siltä että ollaan vahvasti ruusukkeilla, lopulta kun kolme palkittiin. Hyvinhän siinä kävi ja voitettiin luokka. Kuulemma vielä ylivoimaisesti :) Käytiin sitten hevosen kanssa pokkaamassa sinivalkoinen ruusuke ja pääsin ekaa kertaa elämässä johtamaan kunniakierrosta, hyvä me :D
 
Kisat oli yhdistetyt kisat Oulunsalon kanssa, siellä hypättiin sama rata samaan aikaan. Voitettiin myös yhdistetyissä tuloksissa :)
 
 
Sinivalkoisen ruusukkeen kanssa.