Kelinä n. +18, ukkosta ja vesisadetta. Kylmä ei kuitenkaan ollu. Ratsastajia oli ope + 7.

 
Olin sangen litimärkä jo kun pääsin kyytiin. Vappu ei ois millään malttanu seistä paikallaan sen aikaa että saan jalustimet ja satulavyön säädettyä. Oltiin Vapun kanssa osastossa kolmantena. Käynnissä mentiin maastopolulle ja ravattiin eka lenkki ympäri. Vappu tykkäsi Ykän takapuolesta vissiin kovasti kun turvavälin pitäminen oli aika hankalaa. Kuunteli kuitenkin pidätteitä. Ennen tokan kierroksen laukkapätkää vaihdettiin paikkoja takana tulevan Tellun kanssa. Laukassa Vappu oli tosi nätisti ja piti Telluun huomattavasti paremman turvavälin. Ekan laukkapätkän jälkeen oli pieni hevostenvaihto-operaatio ja järjestys oli sen jälkeen taas Vappu Ykän perässä ja meidän takana Maisa. Toinen laukkapätkä meni myös nätisti.
 
Tallillepäin ravatessa ja käynnissäkin Vappu ois halunnu kulkea ihan Ykän takamuksessa kiinni. Välillä sain pidätellä aika kovastikin että tuli rakoa. Vapun vauhti oli kuitenkin semmonen että jos matkusti vaan niin salamana oltiin taas persuksissa.
 
Välähdyksistä ja jyrinästä hepat ei vissiin pahemmin piitanneet, kerran Vappu vähän säpsähti. Vettä tuli tasasta tahtia että varmasti oltiin läpimärkiä kun päästiin takaisin hyvin märälle ja liejuiselle kentälle. Pari kierrosta käyntiä vielä loppuun pitkin ohjin.
 
Ongelmia:
turvaväli
 
Parannusta:
Vappu oli tosi nätisti
laukka parhaiten säädeltävissä oleva askellaji