Kentällä mentiin taas vaihteeksi. Neljä estettä ja kaksi hökötystä kasattiin kentälle. Ratsuna oli uljas kisaheppani Remppa. Meitä oli yht. 4 ratsastajaa. Kelinä +2, auringonpaiste ja kylmä tuuli. Takki piti ottaa pois kun tuli kuuma. Poololla ja pitkähihaisella + turvaliivillä meinasi tulla lopputunnista kylmä. Tänään oli testissä myös uudet tummansiniset ratsastushousut. Muuten loistavat mutta selkäänmeno oli vähän kankeaa.

 
Alkuverkassa Remppa oli vähän veltohko. Pohkeilla pyytämällä ei tullut toivottua tulosta, mutta raipalla tarvi vain vähän hipasta niin Remppa muisti mitä ne pohkeet tarkottikaan. Että vauhtia on varastossa kunhan vaan viittis käyttää.
 
Verkkahyppyinä hypittiin pienehköä ristikkoa joka nostettiin sit pystyksi. Unohdin taas miettiä lähestymiset niin tuli vähän hassua siihen. Samaten vauhtia ois voinu olla edelleen enemmän kun muutaman hypyn teki melko paikaltaan ja sittenhän ratsastaja heilahtaa kaulalle esteen jälkeen. Tänään pysyin kuitenkin kyydissä, kuten onneksi viimeaikoina melko hyvin muutenkin :) Sitten taidettiin hypätä okseria ja sarjaa vielä ennen rataa. Kummasti unohtu tänään mitä tehtiin. Grandin temppuilut kyllä katkoi tuntia ja ajatusta. Rempan hypyt parani siis kun lähestyttiin lujempaa.
 
Sunnuntaina on kisat tulossa, joten treenattiin rataa. Tänään rata meni näin: pysty, okseri, ponttooni-tuoliokseri, tuolieste, sarja a+b (6,5 m), okseri, pysty ja sarja a+b. Eli ns. 8 estettä, 10 hyppyä, esteiden korkeus n. 80 - 85 cm. Välillä meni vähän veltosti, muutama tultiin lähelle, muutama putosikin. Tänään opin alkutunnista että Remppa viettää esteillä oikeaan reunaan niin rupesin tähtäämään vähän enemmän vasemmalle. Omasta mielestä se auttoi ja mentiin paremmin keskeltä yli. Muistin lähes koko ajan pitää pohkeet mukana hypyissä. Kommenttia tuli että tempon pitäisi olla tasaisempi. Vähän parempi eteenpäinpyrkimys saattaisi vielä helpottaa. Jos on valmiiksi veltto niin kokoavat puolipidätteet ennen esteitä on paljon vaikeampi juttu. Yhtään kieltoa ei tullut. Rata mentiin kahdesti ja tokalla kertaa piti ottaa ekan jälkeen alusta uusiksi kun kolisteltiin se alas. Enemmän säpäkkyyttä kehiin siis. Istuntaa en tänään muistanut pahemmin ajatella. Kommenttia tuli että leuka ylös.
 
Eilisen jäljiltä on hassu ajatella miten Tellu on jotenkin ponimainen vaikka se on vaan 2 cm Remppaa pienempi. Remppa hyppää jotenkin rehellisemmin, Telluun en luota niin paljon. Vaikka molemmat ne kai jättää hyppäämättä jos unohtaa pohkeet irti.
 
Ongelmia:
liian hidas ja veltto välillä
epätasainen tempo
lähestymisten miettimättömyys
leuka liian alhaalla
 
Parannusta:
osui paremmin esteen keskelle
loppuverkassa ainakin ratsastin