Tiistaina olin taas tuuraamassa tallireissulla. Easy oli pihalla ihan rauhallisen olosena kun tulin paikalle. Oli loimen alta lämmin vaikka pakkasta oli n. -29. Hepo oli aamulla raspattu (olin paikalla) mutta en huomannut että se ois vaikuttanut ratsastettavuuteen mitenkään.

 
Pistin hepalle varmuuden vuoksi fleeceloimen ja hyppäsin kyytiin ilman satulaa. Vähän oli könyämistä. Penkin vierestä Easy sai kivasti nuuskutettua myös viereisen tarhan hevosen kanssa. Hauska oli nähdä että Easy näyttäisi tulevan jonkun kanssa ihan hyvin juttuunkin. Ennen selkään nousua oltiin varmuuden vuoksi kierretty kentän ympäri taluttaen. Aurinko paistoi ja mentiin melko kevyesti pihalla. Alkuun vähän nipisteli poskia mutta lämminhän selässä tuli.
 
Hepo oli oikein tolkusti ollakseen ekaa kertaa uudella kentällä. Kivan reipas se oli muttei kyttäillyt tai säpsynyt. Itseäni taisi enemmän hermostuttaa vieressä tarhoissa riekkuvat hevoset mutta Easy keskittyi hommiin hyvin. Kentän pohja oli aamulla aurattu eikä ympärillä ollut aitoja. En ihan tarkkaan tiedä missä kentän rajat menee mutta siinä aukealla pyörittiin. Pohja oli samanlainen pihankin puolelta.
 
Laukkaa mentiin vaan sen verran että selvisi että hyvin pysyy heppa käsissä kaikissa askellajeissa. Puolisen kierrosta jos sitäkään kumpaankin suuntaan. Ja meni hyvin rauhallisesti. Ravissa saatiin välillä pyöreitäkin pätkiä mutta aika kevyesti tosiaan mentiin. Plussaa että käynnissäkin liikkui hyvin itse eteen.
 
Ongelmia:
pakkanen nipisteli poskia alkuun
 
Parannusta:
hepo käyttäytyi tosi fiksusti