Tänään hypättiin pölisevän kentän takia sen ulkopuolella. Vähän ku leikisti maastoesteitä. Aurinkoista n. +17 ja tunnin loppua kohti lisääntyvä määrä hyttysiä. Ratsastajia oli 5.

 
Ensin mentiin isolla kahdeksikolla maapuomeja, sitten toinen nostettiin pieneksi pystyksi, n. 50 cm ja sille ravilähestyminen. Delfi meni suht ok, vähän säpäkämpää ois voinu olla. Sitten taidettiin hypätä kahdeksikolla ristikkoa ja pientä pystyä. Ihan ok edelleen. Omat hyppyasennot ei ehkä kovin kauniita.
 
Sitten hypittiin ratsastaja kerrallaan ristikko (joka nousi pystyksi), ympyrä oikealle pystylle, oikeaan kaartaen "sorapysty" ja vielä oikealle kaartaen innari eli ei yhtään laukka-askelta väliin vaan pelkkä alas ja ponnistus. Vähän epätasaista oli oma meno. Ehkä joka neljäs hyppy oli hyvä. Kun sain lähestymisen katottua kohdilleen niin sit hypystä ja istunnastakin tuli hyvä. Aika monesti vaan esteet tuli muka jostain puskista, hypättiin kaukaa (pikkuaskelia ennen estettä ei tainnu tulla) ja ite keikuin kyydissä jalat takana ja muutenkin hassusti. Kummasti tajuan nyt vasta että kaikki kaarteet oli samaan suuntaan. Mitenköhän meillä sitten oli ongelmia oikeiden laukkojen kanssa? Välillä vaihto laukat esteellä (kuten piti), välillä sain vaihdettua kaarteissa. Takapuolessa ei vaan vaihdot tuntuneet vaan piti kattoa etujalkoja.
 
Lopputunnista käynti oli sietämätöntä hyttysten takia. Muuten oli hyvä t-paitakeli mutta hyttysille oli hyvät apajat. Niille ei vaan pelkät kädet riittäneet vaan 3 teki kamikazet mun silmiini. Ens kerralla varaudun suojalaseilla. Tuntui että hengityssuojaimetkin pitäis olla kun välillä meinasi hengittääkin hyttysiä. Tunnin jälkeen oikeasta käsivarresta löytyi 14 puremajälkeä, muualta en oo laskenut.
 
Vikalla kerralla hypättiin koko estekatras ensin tarhoilta tielle päin (eli ensin innari), uukkari ja samantien takas. Aika moneen kohtaan taisi tulla väärä laukka kun en niitä siinä jotenkin ehtinyt(?) kattoa. Yritin ennemminkin mennä kunnolla eteen. Esteet taisi olla korkeimmillaan jotain n. 80 cm. Ihan passeleita tän päiväseen loikkimiseen. En vaan jotenkin osaa hypätä Delfillä.
 
Ongelmia:
istunta hypyissä
ponnistuspaikan katsominen
 
Parannusta:
pysyin kivasti kyydissä isommissakin loikissa