Pallon kanssa kisoihin lähtö oli vähän ex tempore -veto. 60 cm harjoituskorkeutena, käytännön treeni opetella rata kunnolla ennen 80-luokkaa. Pallo hyppäsi 40 cm pohjille ja meni sen sangen hienosti. Luokkien välissä poni kävi tallissa muttei ehtinyt hirveästi hengähtää ennen kuin tuli taas lähtö. Pelkäsin että se on tahmea ja varustauduin kannuksilla. Rata oli opeteltu jo kasaamisvaiheessa, aika kinkkinen 367.1 13 hypyllä. Rata oli kasattu Oulunsalon ratsastuskoulun maneesin mittojen mukaan, joten esteet oli aika sumpussa. Perusrata oli suht helppo, mutta loppurata oli yhtä kääntelyä esteiden välissä.

 
Alkuverkassa ravailin esteiden sivuitse radan läpi, ihan tuo näytti mielessä olevan. Laukassakin Pallo oli vähän tahmea ja sain raipalla herätellä. Olisi vissiin pitänyt kaivaa sieltä kaahotusvauhtikin esiin, nyt tyydyin jo reippaaseen. Verkkahyppyinä hypättiin ensin estettä 9 (eli kakkonen väärään suuntaan) eli pystyä. Eipä korkeus huimannut. Kahdesti se ja sitten toiseen suuntaan kahdesti este numero 3 eli okseri, ei ongelmia.
 
Meidän kisavuoro oli neljäntenä (ekassa verkkaryhmässä). Tervehdys ja laukka päälle. Vauhtia ois ehkä voinut olla vielä enemmän. Ykkönen meni ihan ok, samoin kakkonen mutta kolmoselle töksähti. Vaikka oltiin hypätty sitä verkkaesteenä. Raippa pyllylle muttei poni mennyt siitä enää yli. Sitten uusi vauhti päälle ja napakasti pohkeita niin päästiin yli. Tämän jälkeen vasta poni rupesi saamaan juonesta kiinni ja innostui laukkaamaan vauhdikkaasti. Loppurata meni ihan mukavasti vaikka olinkin hieman epävarma ponin ylitystahdosta. Kasin jälkeen sitten loppui meidän kisailut, 4 vp perusradalta. En päässyt testaamaan uusinnan tiukkoja teitä etukäteen. Positiivista sentään se, että ekaa kertaa sain kisoissa 4 vp kieltämisestä. Yleensä kun olen aina samalla saanut hylätyn kyydistä tippumisesta.
 
Ratsukoita luokassa oli 2 verkkaryhmällistä. Tuloksissa oltiin luokan vika eli kymmenes.
 
Ratapiirros. Esteet 1 - 8 perusvaihetta ja 9 - 13 uusintaa.