Kille on entinen GP-tason kenttätykki, mennyt Finnderbyssäkin. Koulutunnille sain sille gramaanit. Alkutunnista Kille oli välillä jopa tahmeahko, piti esteraipalla pari kertaa muistuttaa liikkumaan. Mentiin avoja ensin käynnissä, voltti kulmaan ja puoleenväliin pitkää sivua avoa. Käynnissä meni ihan ok mutta vähän veltosti. Kelinä oli aurinkoinen n. +24.

 
Sit ruvettiin menemään avoja ravissa ja tuntu että Kille painaa kädelle ihan hirveästi. Avot meni kuitenkin suht ok. Sit mentiin vaan toisella sivulla avoa koko sivu harjotusravissa ja sen jälkeen laukannosto. Laukassa Kille lähti tsiljoonaa ja aluksi sai tehdä vaikka mitä että sen sai hallittuun laukkaan. Raipastakin luovuin. Jossain vaiheessa kiljuin että käsiin sattuu. Siinä avuille ottaessa meni vähän ohi mitä ois oikeesti pitäny tehdä. Keskihalkaisijaa pitkin, vuorotellen käännös eri suuntiin, pitkän sivun alkuun voltti ja pitkä sivu avoa tais olla tehtävänanto. Mentiin Killen kanssa paljon siirtymiä.
 
Lopuksi mentiin voltit ja avot laukassa ja pituushalkaisija ja muut ravissa. Meni yllättävän kivasti ja rauhottu. Oikean laukan nosto oli kyllä loppuun asti aika sinkoava. Vasemman nosti rauhallisesti. Essi sano että Killen todellinen luonne tuli tunnilla esiin. Alkuun vauhdikas mutta lopuksi palkitseva kun sen saa toimimaan.
 
Ongelmia:
sinkoilevuus laukassa
pohkeet siirty kuulemma liian taa (kunnon topattu koulusatula)
käsien asento
välillä tosi raskas kädelle
 
Parannusta:
kädet ei ehkä ollu niin pahat kun Juliolla
avot meni hyvin
parani loppua kohti