Tunnilla oli 9 ratsastajaa aluksi, kun Wallu alko ontumaan niin sit 8. Kelinä aurinkoinen +17.

 
Alkuverkassa Tellu oli tosi hyvä ensimmäiset pari minuuttia. Sit tuli sanomista ainakin tasasemmasta ulko-ohjan tuesta, rennommista jaloista ja suoremmasta istunnasta niin meni vähän jäykemmäksi. Ensin ravailtiin siis oma aikamme voltteja ja muuta haltuunottoa. Keskityin ite taivutteluun. Vasen pohje ei meinannu mennä läpi millään.
 
Ekana verryttelytehtävänä mentiin kolmikaarista kiemurauraa. Tellu meni aika reippasti eikä edelleenkään halunnu oikeen asettua vasemmalle. Oikea kaarre meni helpommin. Sit ruvettiin menemään eka ja vika kaarre laukassa. Tellu oli ihan täpinöissään laukasta. Aikamoista baanalaukkaa lähti. Yllättäen siirty kuitenkin raviin suunnilleen siellä missä pitikin. Ravissa oli sit vähän hankalampaa istua ja otin vissiin vähän turhankin paljon vauhtia pois siinä. Pitkällä sivulla kevensin kun muutkin kevensi, en oikeen tiedä oliko tarkotus sielläkin olla harjotusravissa.
 
Sitten päivän tehtävänä oli (koska mulla on huomenna koulukisat :D) mennä keskiaskellajeja. Mentiin pääty-ympyröille 4 ja 4. Tellu oli Tikrun, Tompan ja Haksun kanssa samassa päässä. Ravissa en tiedä kuinka hyvin täytettiin tehtävänanto kun tuntu että vauhti ainakin kiihty. Isommassa ravissa oli kohtuuttoman hankalaa istua jalat rentoina. Jalat hakkasi siis jalustimiin. Hyvin Tellu tuli kyllä takas vaikka sen normiravi olikin aika reipasta. Sitä tahkottiin ees taas aikamme. Rupes kuskikin vähän hyytymään loppua kohti.
 
Toinen ympyrällinen jatko laukassa heti ravin jälkeen, meidän ympyrä sai hetken hengähtää. Sitten oli meidän vuoro laukata. Ensin piti saada normilaukka rullaamaan. Tellulla oli aika paljon vauhtia taas. Yllättävän hyväksi sen siinä laukassa sai. Keskilaukastakaan en tiedä että oliko kuinka keskiä mutta lujaa se ainakin meni, tosi lujaa. Ja siihen nähden tuli tosi hienosti muutamassa askeleessa takas. Tosi lyhyttä laukkaa en Tellusta saanu ja mitä pidempään laukattiin niin sitä lujempaa Tellu meni kokoamispätkillä ja sitä enemmän mun jalat nousi ja rupesi laukassakin hakkaamaan jalustimiin.
 
Sitten mentiin keskikäyntiä. Telluhan kiihdyttää käyntiä jo siinä kun ottaa ohjat tuntumalle, joten tiesin että varastosta löytyy. Käsky kävi että pitää kokeilla että missä menee raja ennen kun hepo rikkoo raville. Tellun käynti oli mukavan reipasta, mutta se tais mennä sitten vähän hätäseksi. Ei kyllä mitään hirveen rentoa ollu käyntikään. Mutta käynnissäkin sai hyvin esille eron kootun ja keskikäynnin välillä ja se kai siinä tärkeintä on. Kiinni ottaessa vähän tuli ristiaskelia kun Tellua ei ois huvittanu totella pidätteitä.
 
Loppuravissa Tellu halusi vetää päätä alas (luultavasti kuitenkin väärään suuntaan eteen). Annoin sen jolkotella vähän pidemmällä ohjalla mutta välillä meinasi vauhti kiihtyä. Sitten vähän voltattiin vielä ja siinä vaiheessa tuntu että nyt tottelee vasentakin pohjetta kunnolla. Viimesimmät voltit oli jo ihan ok, asettu eikä menty lapapuskua. Ja siihen se tunti sit taas loppukin. Eniten huolissani oon siitä asetus/taivutus -puolesta.
 
Ongelmia:
vasen pohje ei meinannu mennä läpi
harjotusravissa jalat pomppi jalustimissa
asettamisen hankaluus
 
Parannusta:
laukan nopeudensäätely toimi hyvin
nosti laukan nätisti
keskikäynti ainakin reipasta
kädet tais olla ihan ok