Torstaille suunniteltu osallistuminen estetunnille peruuntui koska a) Easylla oli keskiviikkoiltana ähkyoireita ja kävin lääkitsemässä ja taluttelemassa sitä ja b) kyseisellä tunnilla ei lopulta edes hypätty. Onneksi ähky ei ollut kovin paha ja hepo näytti parafiiniöljyn syöttämisen ja taluttamisen jälkeen jo ihan itseltään ja suolikin toimi. Ehdin jo säikähtää ja tässä tulikin elämäni ensimmäinen ähkyoireilun hoito.

 
Torstaina oli kevyempi päivä, koska hepo oli kuitenkin ollut varmuuden vuoksi yön yli ilman ruokaa. Päätin mennä ilman satulaa, samalla välttyisin satuloinnin aiheuttamalta luimimiselta. Ja jos maha jostain syystä sattuisi vielä vähän aristamaan niin kiristävä satulavyö tuskin tuntuisi kivalta. En ehtinyt ennen tunteja tallille, joten suihkittiin maneesissa tuntilaisia väistellen. Pihalla oli +4 ja lumet katosivat.
 
Penkiltä pääsin taas helposti astumalla kyytiin ilman könyämisvaihetta. Humputeltiin käynnissä ja ravissa. Alkuun ilman minkäänlaisia suunnitelmia. Se yllätti, että kun otin tuntuman ja lähdin raville niin hepo loksahti muutaman askeleen jälkeen pyöreäksi. Vaikka mentiin oikeaan kierrokseen. Ohoh! Alkuun mentiin todellakin melko päämäärättömästi. Myöhemmin tehtiin siirtymiä käynnistä raviin ja takaisin ja yritin pitää tasaisen tuntuman ja saada hepan pitämään päänsä alhaalla. Ei oikein onnistunut mutta toisaalta ei noussut ikävän korkeallekaan. Tehtiin jonkin verran väistöjäkin, lähinnä ravissa. Siinä pitää muistaa vahtia tarkasti että hepo pysyy suorana, muuten ok. Loppuun harjoiteltiin vielä kulmanratsastusta. Rupesi olemaan niin mukavaa etten olisi malttanut lopettaa ollenkaan. Alle tunti silti mentiin ja suht kevyesti pitkin välikäynnein. Eka kerta maastokävelyn lisäksi kun jätin laukkaamatta.
 
Ongelmia:
pää nousi siirtymissä
 
Parannusta:
oli taas niin kivaa ettei ois malttanut lopettaa ollenkaan