Pallonkin harjan letitykseen meni yllättävän paljon aikaa. Verkassa oli sentäs vähän enemmän aikaa kuin Tellun kanssa. Pallo oli verkassa ihan ok, aavistuksen tahmea. Kyttäsi sekin vähän maneesia. Ratsastin radan läpi yksin maneesissa. Ok---. Volteilla puski ulos ja askellajit ei tainnu ihan säilyä. Sitten oli vielä hyvin aikaa kentän laidalla kun edellisen luokan palkintojenjako oli vielä tekemättä. Pallo tahmeni ihan kamalasti ulkona. Siinä vaiheessa olin toki luopunut raipastakin. Pysähdyksissä ei malttanut seistä eikä meinannu millään lähteä pysähdyksestä raviin. Laukasta rikko raville ja puski ulos. Aika kamalaa siis.

 
Kisaamassa oltiin luokassa ekana. Ohjelmana HELPPO B:3 2009 (FEI Preliminary Competition Test - Children) (pdf). Kisaajia helpossa B:ssä oli 12. Radalla pahin miinus oli erittäin tahmea vauhti. Tasapainottelin laiskan hevosen ja hullusti potkivan ratsastajan välillä. Muistin radan ja meni siltä osin hyvin. Muuten lähinnä odotin että koska tämä piina loppuu. Ite olisin antanut itelle jotain 40 % ja haaveilin että jos tosi hyvä mäihä käy niin saadaan 50 %.
 
Tuomari antoi ohjelmasta pisteitä nelosesta vitoseen ja ratsastajan asennosta, istunnasta ja apujenkäytöstä sain kutosen. Nelikaarisesta kiemuraurasta tuli 4, sitä pelkäsin etukäteen eniten. Nelonen tuli kylläkin ravin hyytymisestä eikä väärästä kuviosta kuten pelkäsin. Luki vielä että hyvä kuvio, taivuta. Nelonen tuli myös hyytyneestä laukkavoltista, rikkoi raville. Aika monessa kohdassa oli että energisemmin, kaikesta muusta tulikin sitten 5. Pitkin ohjin mentäessä ois vissiin pitänyt säilyttää kuolaintuki. Jotain uutta tuli sitten opittua tästäkin. Sain kuitenkin toivomani 110 pistettä eli 50,000 %. Eka hyväksytty he B. Sitä lähdin hakemaankin, joten hyvin meni :) Sijoitus onnettomasti 12.
 
Ongelmia:
patalaiska poni, tuomarin tulkintana tahmeahko kokonaisuus
en uskaltanut taivuttaa kunnolla kun pelkäsin että loppukin vauhti katoaa
linjalle osuminen
suorilla asettui vasemmalle
 
Parannusta:
istuin kai ihan ok
suht täsmällinen suoritus