Kelinä n. +26 ja välillä oli vähän pilviä. Aivan aluksi oli taas tosi hankala saada vasempaan kierrokseen ulko-ohjan tukea. Meni pää mutkalla sisäpohjetta vasten. Nyt otin jämyn otteen heti aluksi ja parin kierroksen jälkeen oli jo ok. Asetuksiin en tällä tunnilla pahemmin kiinnittänyt huomiota.

 
Alusta asti yritin liikkua reippaasti. Eka tehtävä oli kavaletti, kaarteeseen 6 laukkaa, este ja 5 laukan linja seuraavalle esteelle. Ekalla kierroksella tuli tasanen 7 ja 5. Seuraavalla kerralla 6 ja ahdas 5. Sit meni ok kun osasin varautua hidastamiseen. Sit mentiin linja neljällä laukalla ja meni ok.
 
Sit mentiin sarja, aluksi ristikkoina, jossa joka väliin piti ottaa 3 laukkaa. Esteitä oli siis 3. Ekalla kerralla tuli arviointivirhe kun luulin väliä lyhemmäksi. Köpösti (muka hienon lyhyesti) sisään, 3 laukkaa ja tosi kaukaa seuraavalle, minä hypyssä jälkeen ja sama vikalle. Päivän rumimmat hypyt. Sitten tajusin mennä niitä normivauhtia ja parani. Niitäkin sit nostettiin, n. 60 - 80 cm.
 
Lopuksi mentiin 2x rata: alkuun vasemmassa kierroksessa sarja 1a, b, c, sit kaarre oikealle, sit okseri, 4 laukkaa suoraan, pysty, kaarto oikealle ja pysty. Esteitä oli kentällä yhteensä 7. Eka kiekka oli n. 60 - 80 cm, meni ihan jees (myös videolta katottuna). Hypyissä voisin myödätä vähän enemmän. Oikea jalustinkin meinasi karata syvälle muttei kukaan toivottavasti huomannu. Sit yksittäiset pystyt nousi n. 90 cm:iin tokalle kierrokselle. Viimesin tuntu suurimmalta mutta tyylillä yli. Tosi kiva!
 
Ongelmia:
voisin myödätä paremmin
oikea jalustin menee syvälle jalkaan
pienillä esteillä hyppäsin ennen heppaa
 
Parannusta:
tuli kehuja välien ratsastamisesta että tiesin pitääkö pidättää vai ratsastaa eteen
ei kieltoja