Lauantaille tuli melko lyhyellä varotusajalla tallireissu. Mutta mikäs siinä. Easy oli hoitaessa hevosiksi. Toiveen mukaan mentiin maastoon. Loikkasin kentällä kyytiin ja suunnattiin sitten maastoon. Eilisen jäljiltä uskalsin antaa hepolle nyt pidempää ohjaa. Lähes heti metsän puolelle päästyämme Easy säikähti jotain ja esitti taas nelijalkaniiauksen. Ei onneksi poistunut auringonlaskuun mutta totesin että mennessä on näemmä parempi kulkea ohjastuntumalla.

 
Ravissa hepo meinasi taas vähän kyttäillä ja sama juttu alkuun laukassakin. Kun sitten laukattiin kerralla vähän pidempi pätkä niin hepo rupesi rauhoittumaan ja ite vähän kiihdyttelemään. En uskaltanut kovin lujaa antaa sen päästellä, mutta ihan normilaukkaa mentiin. Metsässä testasin samalla miten laukka vaihtuu aina kaarteiden mukaan. Lennossa ei vaihtoja tainnut tulla mutta parhaimmillaan laukka vaihtui n. yhden raviaskeleen kautta. Ei menty laukkaa enempää kuin yksi pätkä. Sen jälkeen hepo malttoi ravatakin paljon vähemmillä kyttäyksillä.
 
Ekaa kertaa olin yksin pidemmällä maastoreissulla ja mentiin eri reittejä vähän mutulla. Loppumatkasta ravia ja käyntiä siis. Pienemmät polut metsässä mentiin käynnillä. Nyt aika ei mennytkään niin nopeasti vaan puolessa tunnissa olin suhannut jo ristiin rastiin. Muita ratsukoita ei tänään tullut vastaan. Oman vähän kiireisen aikataulun takia olin tänään vain noin 40 minuuttia satulassa.
 
Tallilla odotti vielä karsinan putsaus. Kivasti tuli siinäkin puuhassa kuuma. Edellisen kerran oon karsinoita siivonnut n. 15 vuotta sitten. Ei tuntunut enää yhtä raskaalta.
 
Minä ja Easy poseerataan seuraavan tiistain kävelylenkillä. Kuvasta kiitos Venlalle ja Miialle.