KenCupin kolmas osakilpailu ja lähdin hakemaan Tellulla sijoitusta. Kelinä oli aurinkoinen +19 ja ohjelmana Tutustumisluokan kouluohjelma 2009, helppo C. Radalla A (20x60m) (pdf) eli pitkällä radalla.

 
Tellu oli verkassa ihan ok. Verkka-aikaa maneesissa oli huimat 9 minuuttia kun harjan letitykseen menikin aika kauan. Verkka oli vieraassa maneesissa, sitä vähän kyttäsi. Yhteen nurkkaan ei ois halunnu mennä. Asetus ja taivutus oli taas tän päivän haasteet. Mutta verkassa askellajit, eteenpäin meno ja takaisintulo sujui hyvin.
 
Meidän lähtönumero oli 5 eli aika alkupäässä, kisaajia oli 25. Kentän laidalla ehdittiin verkkailla vielä vähän lisää. Radalla ei oltu ihan täsmällisiä ja omasta mielestä pahin moka oli keskilaukasta raviin siirtyminen. Meni ainakin kulmaan asti ennen ku Tellu oli ravissa. Tuomari anto meille numeroita nelosesta kutoseen. Nelosia tuli keskikäynnistä, kiireistä ja rikkoo, keskilaukasta, ei tultu suoraan ja vaihto laukan ja keskilaukan jälkeisestä harjoitusravista, rauhallisemmin. Kutoset tuli keskiravista, keskikäynnin jälkeisestä harjoitusravista, oikeasta harjoituslaukasta, laukkaympyröistä ja jälkimmäisestä keskilaukasta.
 
Oma kommentti että ei loistavaa mutta ihan ok. Pisteitä tuli 121 (max. 230) eli 52,609 %. Sillä päästiin jaetulle sijalle 14. Aika kaukana sijoituksista siis.
 
Ongelmia:
taivutus oli vajaavaista
tuomarin kommenteissa luki myös että saisi olla paremmin kuolaintuntumalla
linjalle osuminen
suorilla asettui vasemmalle
 
Parannusta:
taisin istua aika hyvin
hienot keskiliikkeet (lisäykset)
yritin keskittyä käsiin ja ne taisi olla ihan ok
jalat ei hakannu jalustimiin hirveästi
yritin myös istua olkapäät tasan
muistin ratsastaa