Tosi pitkästä aikaa Nowalla hyppäämässä. Ainakin tarkeni, sillä lämpöä oli n. +33 ja aurinkoista, bonuksena vielä turvaliivi päällä. Ihan lopputunnista meni sitten vähän pilveen. Ekaa kertaa tuli mentyä Nowalle skootterilla olosuhteiden pakosta. Puolisen tuntia meni matkaan. Meillä oli siis 1,5 tunnin rataestetreeni ja ratsastajia oli tunnilla 4.

 
Alkutunnista Remppa oli melko hyytynyt, ei tosin ratsastajatkaan kovin virkeitä olleet. Ravissa oli vähän veltto ja jouduin raippaamaan useamman kerran. Ois pitänyt olla kannukset. Laukassa meni ihan ok. Ensimmäiset hypyt pikkupystylle ravilähestymisillä oli jotain tosi kammottavaa, mun jalat heilu miten sattu ja Remppa hyppäs ku hidastettuna. Sit jouduinkin jo vaihtamaan ratsua Jesseen, koska sen ratsastaja tipahti kyydistä heti ekalla esteellä ja Krista totesi että Jesse on sille liian hankala.
 
Jesse oli patalaiska (kuten yleensä) ja pikkupystyn hyppääminen ei mennyt yhtään paremmin. Jalat heilahti taakse ja Jesse teki pitkiä ja velttoja kaaria esteen yli. Raipata sai kunnolla ja sit se rupesi pukittamaan kun raippasin. Sain onneksi kannukset siinä vaiheessa. Sit tehtiin kahdeksikko pikkuristikolle eli oikeassa laukassa sisään, ristikko, vasemmalle lenkki, ristikko vasemmassa laukassa ja sit oikealle. Mentiin kahdesti ja Jesse oli sangen veltto. Yli päästiin kyllä. Paras hyppy oli ekan kerran jälkimmäinen. Kerran hyppäsi kaukaa ja päästin ohjat irti etten vetäisi sitä suusta. Tuli kommenttia että hyvä ratkaisu. Yleisö kommentoi ettei oo nähny Jessen liikkuvan noin reippaasti ennen. Mun mielestä se oli patalaiska.
 
Ratahyppyihin sain onneksi Rempan takas. 10 hypyn rata: vasemmassa kierroksessa pysty, kaareva n. 5 laukan linja seuraavalle pystylle, vasemmalle ja eka este toiseen suuntaan, oikealle ja tuolipysty päässä, vasemmalle, uraa pitkin, portti vasemmalle, oikealle ja uraa pitkin baanausta, oikealle pysty, 3 laukkaa ja okseri, vasemmalle, portti toiseen suuntaan, oikea laukka ja uralle, ponttooniristikko, vasemmalle ja tuolipysty. Pystyt oli n. 80 cm. Verkkahyppy ois voinu olla hyvä, koska kolisteltiin heti eka alas. Puolipidätteet ennen estettä unohtu. Se näytti myös aika korkealta pitkästä aikaa. Meni muuten ihan ok, vauhtia Krista huusi välillä lisää ja tiputettiin myös vika. Väärässä laukassa kaarre kuulemma, hupsis.
 
Lopuksi mentiin vielä kahdesti 4 esteen kääntöharjoitus. Samat 2 ekaa kun radalla, sit vasemmalle päädyn kautta ja portti, melko tiukka käännös oikealle ja okseri. Vähän sinnepäin meni. Ekalla kierroksella tippui yksi, tokalla kaikki tais pysyä pystyssä, muistin jopa puolipidätteen alkuun. Ekaan väliin tulikin tokalla kerralla vaan 4 laukkaa ja loikkasi kaukaa, samoin kääntämiset ois voinu olla paljon jouhevampia.
 
Ihan lopuksi laukkailtiin vielä mäkiä ylös tielle. Tunnin jälkeen heppa oli ihan hikimärkä ja kävin sen kanssa pesulla. Roiskin vahingossa ittenikin märäksi.
 
Ongelmia:
oikea jalustin ei pysy oikealla kohdalla
hepat vähän laiskoina
rutiini menny vähän hukkaan
 
Parannusta:
lopuksi muistin puolipidätteet ennen estettä
Remppa seiso aloillaan kun menin selkään
Remppa ei pahemmin nykiny ohjia