Easylla oli takana rankka hyppyviikonloppu omistajan kanssa reissuineen, joten tänään oli kevyemmän päivän vuoro. Hepo oli taas aluksi epäilyttävän kiltti. Olikohan toinen kerta kun sain satuloitua ilman yhtään luimimista. Kentällä ilmaantui sitten uusia hankaluuksia kun hepo ei malttanut seistä aloillaan vaan tahtoi pyöriä ympärilläni. Laitoin sitten pyörimään koko kierroksen ja sitten kokeilin että joko seistäisiin. Jokunen minuutti siinä meni pyöriessä kunnes hepo tajusi että ehkä sittenkin on kivempaa seistä aloillaan. Penkin viereen asettautuminen meni taas tosi kivasti mutta kun pääsin selkään niin taas ois pitänyt päästä heti käyntiä. Harjoiteltiin taas noin 3,5 minuuttia aloillaan seisomista kunnes rupesi sujumaan.

 
Tänään oli aika tuulinen päivä, joten hepo oli hitusen säpsynä. Suunnattiin maastoon köpöttelemään. Tällä kertaa olin sentään tomerana enkä antanut sen syödä matkan varrella. Alkuun hepo sai määrätä suunnan ja käytiin vähän matkaa yhtä polkua, kunnes ratsu päätti ettei sittenkään tänne ja teki u-käännöksen. Yritti sitten takaisin tallille mutten antanut. Aikamoista matelukäyntiä edettiin mutta kunhan edettiin. Pari kertaa hepo vielä yritti kääntyä takaisin tallille ja sitten otin ohjat tuntumalle. Heti ekassa risteyksessä lenteli muovipussi, joka selvästi vaani puun latvassa. Vähän arastellen päästiin siitä ohi. Hepolla oli selvästi liikaa kyttäiltävää, joten lauloin sille ja rupesin sitten vaatimaan asetuksia. Kivasti vähän rauhottui.
 
Mentiin suurin osa matkasta käyntiä. Takakaarteessa otettiin vähän raviakin. Annoin hepon mennä omaa vauhtiaan ja tänään se oli sellaista tikkausta etten jaksanut keventää vaan istuin kevyessä istunnassa. Jarrut toimi hienosti ja loppumatka mentiin taas käyntiä. Asetukset oli aika sitkaassa, varsinkin oikealle. Hepo edelleen vähän tarkkaili ympäristöään. Säpsähti aikamoisesti kun puusta tippui pieni oksa lähistölle. Onneksi oli ohjat kädessä niin pysyttiin aloillamme. Loppumatkasta sain asetukset välillä jo läpi. Aika leveton hepo silti päänsä kanssa oli eikä malttanut rentoutua.
 
Viimeinen pätkä risteyksestä takaisin tallille mentiin pitkin ohjin ja tässä vaiheessa käynti oli aikamoista harppomista. Malttoi silti pysyä käynnissä. Kelinä oli puolipilvinen +3.
 
Ongelmia:
tuulipelko
pyöri kentällä
ei malttanut seistä
 
Parannusta:
ei luiminut satuloidessa