Keskiviikkona tallille meno jäi melko myöhäiseen iltaan. Olin vikan tunnin kanssa samaan aikaan maneesissa. Easy käyttäytyi tallissa tänään paremmin kun hoidin sen melko sukkelasti. Satulavyötäkään on turha tallissa kiristellä kun muualla hepo suhtautuu siihen paljon paremmin.

 
Tuntilaisia oli 7 ja mentiin niiden joukossa. Easy oli alkuun tosi kiva mutta oikealle aika kankea. Asettaminen oli hankalaa eikä mennyt tasaisen pyöreänä. Alkuun mentiin siirtymiä ja haettiin hyvää kontrollia melko pitkään. Vauhtia löytyi sopivasti mutta halusin vähän juhlavampaa askellusta. Tuntui ihanan helpolta Oskun jälkeen. Tunnin aikana lumia tippui katolta muttei hepat onneksi pahemmin kiinnittäneet ääniin huomiota. Kertaalleen tunnin aikana Easy säikähti jotain oven edessä mutta olin ite onneksi hyvin hereillä ja reagoin nopeasti.
 
Laukkatyön tuntilaiset teki ympyröillä ja meille jäi pieni kaistale oven eteen. Meillä meni taas melko paljon aikaa valmisteluissa. Laukat nousi hyvin, tulikohan 1 pukki tunnin aikana laukannostossa. Laukasta siirtymät käyntiin meni parhaimmillaan tosi hyvin, välillä huomattavasti huonommin ravin kautta. Kun sain laukan istuttua hyväksi niin siirtymät oli helpompia. Oikea kierros oli kaikissa askellajeissa hankalampi. Laukan välissä käynti meinasi hyytyä ihan mateluksi.
 
Keskityin omaan istuntaani ja huomasin istuvani vinkkuralla. Yritin suoristautua mutta varmasti jäi vähän puolitiehen. Siirtymissä huomasin myös miten laukannostoissa ohjat löystyy. Paljon oli siis keskityttävää. Oikealle asettaminen oli hankalaa.
 
Tunnin jälkeen hepo rupesi pöljäilemään. Poistuttiin maneesista letkan vikana ja heppa rupesi poukkoilemaan. Ovella hetken jo näytti että juokseeko yli kun kekkuloi ympäriinsä. Mikä lie taas hermostuttanut. Kova kiire tuntui olevan pois maneesista.
 
Ongelmia:
kuski heittää ohjat pois laukannostoissa
kuski istui vinkkurassa
hepo pömelöi maneesista poistuttaessa
oikealle asettaminen oli hankalaa
 
Parannusta:
hepo ei sinkoillut
perusasiat ratsastuksessa rupeaa olemaan kunnossa eli odottaa ja malttaa seistä