Perjantaillekin tuli vuokrahepan liikutuspäivä. Oma aikatauluni oli taas venähtänyt ja tallireissu jäi lyhyeksi. Tehtiin sitten taas pikatreeni ilman satulaa kentällä. Pakkasta oli enää -4.

 
Alkuun hepo oli vähän luimivainen, odotin pukkeja mutta niitä ei tullut. Pää alas ja ehkä vähän oikealle, kaula lyhyeksi, korvat taakse ja kroppa vähän oikean pohkeen ympäri kaarelle. Se on yleensä pukkia alustava rituaali. Hepo ei kuitenkaan temppuillut vaan oli asiallisesti. Ravissa oli vähän löysäkin. Nyt mentiin laukkaa kumpaankin suuntaan useampi kierros. Laukan lyhentäminen onnistui huonosti ja tiputti vauhtiraviin. Siinä oli hetken aika hutea olo selässä, onneksi sain napattua harjasta kiinni. Käynnistä laukka nousi alkuun huonosti.
 
Aika loppui kesken eikä meno muuttunut hyväksi ja tasaiseksi. Käynnissä sentään venytti hyvin tuntumaa vasten eteen alas. Testattiin myös kavioiden putsaus pihalla, onnistui hyvin (vaikken hepoa uskaltanutkaan päästää irti). Ovesta kulkeminen talliin aiheuttaa toisinaan pientä niskurointia. Pitää kulkea hepan pään vierellä että se tulee eikä tule aina silloinkaan. Jos menen liian kaukaa edeltä sisään niin sitten ei ainakaan seuraa.
 
Ongelmia:
laukan lyhentäminen
alun luimuilu, odotin pukkeja
 
Parannusta:
venytti hyvin eteen alas