Sunnuntain koulukisat jäi sitten omistajan kipeyden takia välistä. Alkuun tietysti harmitti. Mutta kun tajusin että siellä olisi ollut sama tuomari kuin Saaralla viime aikoina niin harmitus hälveni. Ei ne hirmu hyvin olisi siis kuitenkaan menneet. Korvaavaksi liikunnaksi Easy sai tänään siis "juoksutusta". Kelinä ihanan aurinkoinen +7.

 
Pohdin pitkään että mitä sen kanssa teen. Aikaakin oli melko vähän. Ilman satulaa humputtelu kävi mielessä mutta kun huomasin kentän kunnon niin päädyin juoksutukseen. Suitset päähän ja liina ja juoksutusraippa mukaan. Ei muita härveleitä. Päivän teemaksi tuli siirtymät. Pohjan kunnosta johtuen (jäätä, joka vajoaa jalan alla) mentiin vain käyntiä. Hepo lähti kiltisti aina liikkeelle. Vasen kierros oli siinäkin helpompi. Pysähtyminen oli hankalampaa. En tiennyt että eikö se tajunnut vai eikö vaan napannut pysähtyä. Välillä meni parikin kierrosta hiljentäessä.
 
Oikea kierros oli hankalampi. Siinä ilmeni enemmän taipumusta kääntyä turpa keskelle pysähtyessä. Ehkä heppaa kummastuttaa kun ihminen onkin väärällä puolella. Lopulta tehostin pysähtymiskäskyjäni nostamalla juoksutusraipan ratsun eteen. Ja hyvin se aina siihen pysähtyi, turpa raippaa nuuskuttaen. Tiedä sitten onko kuinka oikea tapa.
 
Lopuksi vielä talutin kenttää ympäri vähän pidemmällä narulla. Kiltisti seurasi ja pysähtyi. Ei olla vielä ihan Ponnyakutenin "näkymättömän riimunnarun" tasolla mutta paranee.
 
Ongelmia:
pysähdykset
 
Parannusta:
oli fiksusti