Ekaa kertaa sain Easyn kanssa maastolenkille kaverin, Mortti lähti seuraksi. Sovittiin että lähdetään tallilta viiden aikoihin mutta sillon satoi vielä melko pahasti vettä. Näytti jo siltä että joudutaan maneesin ahtauteen muiden jalkoihin. Sade kuitenkin taukosi siinä vaiheessa kun poistuttiin tallista. Pienen jahkailun jälkeen päätettiin sittenkin lähteä testaamaan päivän maastokeli. Maneesissa olisi ollut kuulemma erittäin täyttä.

 
Easy pistettiin kärkeen ja Mortti tuli perästä. Alkuun käveltiin ihan hyvä pätkä. Niin pitkään mentiin Easyn kanssa pitkin ohjin, kunnes ratsu lakkasi etenemästä tahtomaani suuntaan (toinen risteys). Ei mitään kovin rankkaa lenkkiä vedetty vaan melko rauhallinen. Hepo kyttäsi puskia mielestäni ihan kuten yksinkin. Asetus oikealle oli taistelun aiheena myös maastossa. Ravissa eteni ihan kivasti, vähän katteli sivuille. Laukassa olisi halunnut mennä lujempaa kuin sallin.
 
Välikäynnit mentiin pitkin ohjin ja siinä hepo oli ihan asiallisesti. Hyvin venyi askel. Sitten ois ravissakin riittänyt vauhtia vaikka kuinka ja annoin mennä ihan haipakkaa. Mortti tuli laukalla perässä kun me suihkittiin isoa ravia. Rauhallinen laukka ei tommosen ravailun jälkeen enää niin hyvin onnistunutkaan vaan alkuun piti vähän loikkia sivuille. Ei kovin pitkää pätkää enää laukattu. Sitten ravia ja lopuksi taas käyntiä. Tänään hepolla oli taas päänviskelypäivä vaikkei kyllä ainakaan vesisateesta tai ötököistä voinut johtua.
 
Vielä en ole uskaltanut kokeilla mimmosta vauhtia Easysta lähtee. Kentällä ja maneesissakin on välillä pitelemistä kun ampaistaan. Vauhtireissuun ois kiva joku pomminvarma ratsu mukaan.
 
Ongelmia:
pään viskominen
asetus oikealle
 
Parannusta:
oli hetkittäin rentona