Mun eka kertani Mortilla. Hoitaessa oli ihan rauhallinen. Kelinä oli n. +22 ja melko aurinkoista. Pari tuntia aiemmin tuli vettä ihan kaatamalla, joten eipä pölissyt. Meitä oli tunnilla mukavat 6.

 
Mortti oli aika erilainen kun odotin. Tiesin että se on herkkä mutta odotin sinkoilevampaa. Nyt se oli jopa vähän tahmea liikkumaan. Alkuverkan aikana tuntu että Elisa lukee mun ajatuksiani. Kappas, Mortti ei asetu kunnolla ja heti perään tulee huuto että aseta paremmin. Kappas, Mortti liikkuu vähän tahmeasti, annanpas pohkeita ja huuto että Mortille lisää vauhtia. Spooky.
 
Päivän tehtävänä oli tehdä joka kulmaan voltit, asettaa tien puolen volteilla ulos ja tallin puolen volteilla sisään, suorilla suorana. Aluksi mentiin kaikki voltit sisäänpäin asetuksella ja keventäen. Istuin kuulemma selkä notkolla. Ois pitäny taas olla peili että oisin saanu mun korjausyrityksiini jotain tolkkua. Sit alettiin tehtävään ja istuttiin alas harjotusraviin. Jalat hakkasi jalustimiin ja yritin olla jalat rentona. Elisa käski rentouttaa jalat lantiosta asti ja se jopa vähän autto. Harjotusravissa selkäkään ei kuulemma ollu niin pahasti notkolla. Asetuksien kanssa ei menny kovin hyvin. En saanu perus ohjastuntumaa pysymään tasasena ja pohkeet ei ollu kunnolla läpi. Varsinkin oikeaan kierrokseen ei meinannu kääntyä volteille millään kun ei totellu vasenta pohjetta. En tiedä mahtoko voltit parantua, ehkä Mortti rupesi taistelemaan vähän vähemmän asetuksia vastaan.
 
Lopuksi tehtiin voltit vielä laukassa. Laukka oli aika hidasta ja yritin saada lisää vauhtia. Onneksi mentiin helpompaan kierrokseen eli vasempaan, kääntämisen kanssa oli silti ongelmia. Vasta-asetusvoltteja laukassa tuli ehkä yksi hyvä tunnin aikana. Päätin aina että nyt ratsastan kunnolla mutten sitten kuitenkaan ratsastanut. Pah. Jäin liikaa vetämään ja puristamaan. Ohjat ois ehkä pitänyt olla tiukemmalla, mutta tuntu että Mortti meni muutenkin kaula lyhyenä. Yksi tunti ei riittänyt ottamaan Mortista tolkkua. Kouluarvosanana annan tunnille 7. Oisin tarvinnu itelleni ton asettelun ensin käynnissä.
 
Ongelmia:
pohkeet ei ollu kunnolla läpi, varsinkaan vasen
Mortti liikkui vähän nahkeasti
istuin kuulemma selkä notkolla
volteilla kaaduin sisään
vasen olkapää oli alempana
 
Parannusta:
istunta harjoitusravissa parani loppua kohti
pysyi hyvin laukassa