Eilisen velttoilun jälkeen päätin ottaa kannukset käyttöön. Taisi auttaa ja myös se että tänään oli päivän eka tunti. Ratsastajia oli taas 5 ja n. +15, aurinkoista.

 
Alkuverkassa keskityin tänään enemmän siihen että Remppa liikkuu hyvin eteen kuin siihen että se on hyvin avuilla. Ennen hyppyjä mentiin vähän puomeja. Osuminen puomeille oli aluksi aika katastrofaalista. Sitten kun rupesin keskittymään kunnolla niin parani ja sain säädettyä sen verran että tulee hyvin. Sitten puomien väliin nostettiin pieni pysty. Käskyt oli että pohkeet kiinni ja myötää enemmän. Tunnustan etten aina myötää kovin paljon, mutta nyt riitti vasta kun annoin kunnolla löysää.
 
Alkutunti mentiin pieniä tehtäväpätkiä kääntöjä ja vinoja hyppyjä. Suoralla linjalla vinosti olevat esteet ei ollu meidän vahvin laji. Aikamoista kiemurtelua oli eka yritys. Toka meni vähän suorempaan. Yli sentään päästiin kaikista. Kääntötehtävässä oli suunnilleen poikittain kentän lyhyen sivun suuntaisesti 3 estettä (pysty, tuoli vähän vinossa ja ponttooni) ja niiden yli piti päästä mahdollisimman tiukalla S-kurvilla. Hyvin Remppa kääntyi. Mentiin sitä molempiin suuntiin. Ensin ei tehty kovin tiukkoja kurveja, mutta kolisi silti. Tiukemmallakin kurvilla tippui joku. Sitten piti mennä vielä kerran ja taidettiin tehdä porukan pienimmät kurvit ja sillä kertaa pysy kaikki ylhäällä. Vähän vaan meinasi laukka hyytyä kaarteissa.
 
Toiseen päähän tehtiin myös porteilla ja okserilla käännöksiä. Meni kivasti vaikka okseri tipahti kun lähestyin liian vinosti ja Remppa ponnisti turhan juuresta. Seuraavalla kerralla otin aavistuksen pidemmäs ja suoralla lähestymisellä vikat askeleet niin este pysyi pystyssä.
 
Loppuun hypättiin 7 esteen rataa: tuolipysty (sama kun eilinen eka), kapea tuolipysty (eilisen kutosen paikalla), tallin päästä lenkki, okseri, pysty, päässä kääntö, ponttoonipysty, toiseen päähän ja portti takaisinpäin, vasemmalle tiukahko kurvi ja toinen portti. Meidän yritys meni muuten hyvin mutta käänsin tokavikalta portilta vahingossa oikealle ja hyppäsin vikan esteen väärästä suunnasta. Huomasin kyllä ennen hyppyä että nyt menee pieleen (kun ne huusi) mutta oli niin hyvä meno päällä että ajattelin mennä sen silti. Sitten piti ottaa 2 vikaa estettä uudestaan ja kääntää vasemmalle. Hyvin meni. Korkeus oli n. 90 cm, en tänäänkään tutkinut tarkemmin. Radalla taisi kaikki pysyä pystyssäkin :) Koko tunnilla taisi olla n. 3-4 pudotusta, meni siis paljon paremmin kun eilen.
 
Ongelmia:
laukka hidastuu kaarteissa
välillä nyki ohjia käynnissä
 
Parannusta:
tuntu paremmalta kun eilen
liikku paremmin eteen kun eilen
hyppäsi melko keskeltä
kääntyi hyvin
vaikka tuli hassuja hyppyjä niin pysyin mukana