Tauon jälkeen eka estetunti. Ratsastajia oli 5 ja kelinä n. +14 ja aurinkoista. Päätin treenata suitsissa olevan numerolapun kanssa ettei sitten sunnuntaina tuu siitä yllätyksiä.

 
Alkuverkassa Remppa oli tosi kiva. Pidin sen kivassa paketissa ja liikku ihan mukavasti. Valitettavasti se rupesi hyytymään kun ruvettiin hyppäämään. Alkuun hypättiin pienempiä verkkaesteitä, tällä kertaa ei menny pienillä niin huonosti kun edellisellä kerralla.
 
Sitten hypättiin 11 esteen rata 2x jokainen. Rata meni näin: tuolieste, portti, okseri, portti ja pysty linjalla (5 laukkaa väliin), tuolipysty keskellä, ponttooni, okseri (sama kun 3), portti (sama kun 2), pysty ja portti linjalla (sama kun 4 ja 5 mutta toiseen suuntaan). Ensin se oli n. 60 - 70 cm, sitten joku 90 cm, en pahemmin kattellu korkeuksia tänään. Eka kierros meni hyvin, tokalla rupesi kolisemaan ja pudotettiin joku 3-4. Vauhtikin hyyty niin että piti vähän raipata kesken rataa. Välillä hyppäsin esteillä enemmän kun Remppa. Että jos hepo hyytyy niin minä ainakin menen yli.
 
Tälle päivälle tuli Rempan kanssa eka kielto. Huristi tynnyriesteestä ohi. Ite huomasin sen paria laukka-aselta ennen mutta oli kuulemma nähtävissä jo aiemmin kun hepo ei ollu suorana. Uusi napakampi yritys ja sitten osuttiin esteelle.
 
Tänään istunnasta ei tullu pahemmin sanomista. Oikea jalustin livahtaa välillä edelleen liian syvälle jalkaan. Lopuksi käytiin kävelemässä ja ravailemassa kukkuloita kentän vieressä. Jyrkkä mäki tielle mentiin välillä käynnillä, välillä laukalla. Delfi meni sen laukalla alas ja Remppa lähti sitten perästä kun annoin mennä niin sitten tuli kunnon pukkilaukat perään. Ei tuntunut niin pahalta kuin mitä kommentit oli että valtavia pukkeja ja miten pysyit selässä. Tuntuhan se vähän takapuolessa mutta meni onneksi ihan suoraan. Sitten tultiin vielä nätisti käynnissä alas.
 
Ongelmia:
ponnistuspaikan katsominen, välillä hyppäsi kaukaa, välillä tosi läheltä
salaa hyytyvä vauhti
 
Parannusta:
eka rata meni hyvin
ei nykinyt ohjia