Keskiviikolle suunnittelin koulukisatreeniä Easyn kanssa. Suunnitelmissa siis K.N. lauantaina. Kelinä oli aurinkoinen -3 ja oltiin keskenämme pihalla. Vähän äkäili taas alkuun mutta rentoutui nopeasti.

 
Meillä oli tällä kertaa suht rento ja tasainen kerta. Hitusen ongelmia tuotti temponlisäykset, jotka oli aika vaatimattomia ja meni herkästi kipitykseksi. Toisaalta siirtymät takaisin harjoitusraviinkin oli aika näkymättömiä. Käynti oli myös epätasalaatuista. Välillä kivan pitkää mutta toisinaan hiipimistä. Kun pääsin vauhtiin niin tehtiin taas aika liuta siirtymiä. Tarkkailin myös itseäni ja huomasin että käynnistä raville siirtyessä jos vedän sisältä niin hepo nostaa päätään enemmän. Sisältä päästämällä pää ei nouse yhtä pahasti mutta asetus saattaa karata ulos.
 
Saatiin monta hyvää siirtymääkin vaikka välillä laukassa olikin reippaasti vauhtia ja menohaluja. Volttailu paransi kuuliaisuutta. Taas piti muistaa valmistella hyvin ettei tullut sisään kaatumista. Lopulta tuli hyviä siirtymiä laukasta alaskin.
 
Kun olin verkannut hepan kivaksi niin päätin loppuun vielä ratsastaa kisaradat läpi. Siihen loppui sitten rento ja rauhallinen meno. Vaikka olin jo aiemmin istunut pitkiä pätkiä harjoitusravissakin niin nyt alkoi kipitys ja kaahaus. Pitäisi keskittyä paljon enemmän hevoseen ja rata pitäisi osata lähes automaattisesti ulkoa. Tai sitten jännitän alitajuisesti. Kovin nättiä meno ei kuitenkaan ollut.
 
Enempää en kuitenkaan vääntänyt vaan rentojen ravailujen jälkeen sai riittää. Tallissa hepo vielä meinasi kieltäytyä juomasta mössöään mutta sain lopulta houkuteltua liemet mahaan porkkananpalojen ja vähän vähemmän veden avulla. Ennen ratsastusta urheilin siivoamalla tarhaa. Keli oli ainakin suotuisa siihen puuhaan vaikka lunta siellä paljon onkin.
 
Ongelmia:
ratojen treenaus
temponlisäykset
 
Parannusta:
rentoa menoa