Tellu jatkoi vielä kolmannelle tunnille ja itellä oli pikainen ratsun vaihto. Easy oltiin tuotu tunnin aikana sisään, joten nopea harjaus, putsaus ja satulointi. Hitusen piti taas luimia satulalle ja vähän äkäillä harjailulle. Kaviot tuntuivat jo normaaleilta. Mentiin vikan tunnin joukkoon maneesiin.

 
Alkukäynnit mentiin neliöillä laukkaavien ratsukoiden sisäpuolella. Käveltiin varmaan lähemmäs 10 minuuttia. Tehokasta ratsastusaikaa jäi ehkä 15-20 minuuttia. Heppa oli oma itsensä ja alkuun venkoili vain vähän. Ensin hepo oli vähän hidas, ravissa yritti sitten juosta alta. Asetukset meni huonosti läpi kumpaankin suuntaan. Sain kuitenkin paremmin oikean ohjan tuelle. Kertaalleen alkutunnista hepo huomasi jotain pelottavaa ja esitti ravissa etenevän kolmijalkaniiauksen.
 
Laukkoja mentiin aika lyhyet pätkät kumpaankin suuntaan. Suht ok. Laukkojen välissä ollut käyntipätkä n. 10 metrin volttikahdeksikolla ja hetkittäin pienehköillä pääty-ympyröillä oli ihan mukava. Lopuksi hepo rupesi ravissa jo vähän rentoutumaan. Lopeteltiin samaan aikaan kun tuntikin loppui. Ja silti olin taas viimeisenä tallilla kun heinät oli vielä laittamatta.
 
Ongelmia:
hepo ei meinannut rentoutua
 
Parannusta:
ei ihmeempiä temppuja
taluttui rauhallisesti myös maneesista pois