Alkuverkassa Julio oli tahmeahko. Asettu ja taipu taas tosi huonosti, varsinkin vasemmalle (?). Kelinä aurinkoinen n. +25.

 
Aluksi tehtiin puomien yli ravailua. Ekoista meni ohi kun häikäisi tms. eikä mulla ollu pohkeet kiinni. Joka sivulla oli puomeja ja kulmiin tehtiin voltit ulos. Taipui kehnosti.  Sit ruvettiin menemään pätkiä laukassa. Rikko monesti puomeilla raviin kun askel ei osunut. Liirasi monesti volteilla sisään tai ulos. Pysy laukassa kun keskityin puomeille osumiseen.
 
Lopuksi vähän hypittiin esteitä. Turvaliiviä ei tietenkään ollu. Ekalle ristikolle kielsi kun en menny tarpeeksi tarmokkaasti. Juliolla oppii pitämään pohkeet kiinni. Esteiden edessä oli ponnistuspuomit. Aluksi laukanvaihdot esteillä ei onnistunu. Lopuksi mentiin kahdeksikolla kahta esteettä ja sit vaihto laukat hienosti esteiden päällä. Siinä oli hyvä vauhti ja tekemisen meininki. Esteet nous salaa n. 80 senttiin. Siinä tuli vielä toinenkin kielto kun pelästy opea tms. eikä ollu tarpeeksi pohkeet kiinni. Pysyin kuitenkin kivasti kyydissä.
 
Ongelmia:
pohkeet unohtu välillä
rauhallinen, rento ravi ei onnistu
 
Parannusta:
hypyt meni tosi kivasti