Keskiviikkona oli taas Easypäivä. Päädyin lopulta menemään kangilla. Kelinä oli puolipilvinen +5, tallin mittari näytti +10. Välillä paistoin aurinko oikeen kivasti. Kenttä oli jo melko kuiva. Päädystä ja lantalan vierestä vähän märkä. Ekaa kertaa mopolla tälle keväälle tallille. Easy oli pyörinyt itsensä harmaaksi enkä saanut sitä valkoiseksi.

Taisi olla eka kerta kun menin kangilla ilman opetusta. Alku olikin aika kaameaa. Epätasaista menoa ja hepo juoksi pää ylhäällä. Tehtiin tänään taas kaikenlaista. Peruutukset oli alkuun aika karun näköiset kun hiekkaan jäi pitkät raidat hokeista. Hyvin huomasi siitä että hepo ei nosta jalkojaan. Unohdin siis pyöreyden tavoittelun ja tahdoin että ratsu nostaa koipensa. Se onnistui.

Tehtiin muistaakseni vähän väistöjä ja siirtymiä. Siirtymissä tuli tyssäilyjä. Alkuun hepo taas uhkaili purra jalasta ja laukannostoissa pukitti.
 
Väliin mentiin A-merkin ohjelma läpi mutta unohtelin rataa ja ratsastin tehtävät väärässä järjestyksessä. Maiskutinkin. Lopputunnista muistin viime viikon tiistain tehtävän Eemelin kanssa ja tehtiin laukansäätelyä. Isommalla ympyrällä isompaa laukkaa ja keskellä voltilla pienempää. Omasta mielestä tuli muutamia oikein kivoja lyhyitä askelia. Kivaa ainakin oli. Ympäristökin sopi tähän tehtävään hyvin ja päästiin menemään vain niillä kuivimmilla kohdilla.
 
Lopuksi hepo hikosi korvien takaa. Reilu tunti ja vartti siihen meni. Ei mitään kovin ihanaa menoa tullut mutta onneksi taas parani loppua kohti.
 
Ongelmia:
kädet oli liian alhaalla ja kun nostin niitä niin ratsun pää nousi
tuntui että etukenotin
pari pukkia
tyssäily
 
Parannusta:
lopun laukkalyhennyksissä tuli hyviä askelia