Perjantaina ei pitänyt olla Easya luvassa mutta tarjouduinpa kuitenkin menemään kun pyyntö tuli. Tamma oli taas oma häijy itsensä ja tallissa louskutteli jos joku ei miellyttänyt. Pihalla lämmintä oli muutaman asteen verran.

 
Pitkään pähkäilin että mitä tehtäisiin. Päädyin lopulta menemään maastoon. Ajattelin että jos ois oikeen utelias niin kävisi maneesilla kurkkaamassa mitä eka tunti tekee. Annoin hepon päättää suunnan ja se mateli käyntiä suoraan Aaltikselle. Kävin sitten sen verran pois selästä että kurkkasin maneesiin mimmoisia kavalettitehtäviä tänään on luvassa. Easy poseerasi sillä aikaa kameroille.
 
Maastoreitin kunnossa rupeaa näkymään jo kevään merkkejä, joten kovin vauhdikkaita pätkiä en uskaltanut enää ottaa. Käyntiä ja ravia suurimmaksi osaksi ja hallitut laukkapätkät mentiin semmosessa paikassa, jossa ei yleensä laukata niin ei ollut niin paljon hepalla intoa kiihdytellä.
 
Kun käveltiin pitkin ohjin niin Easy hakeutui umpihankeen polulta pois. Olisipa lampeenkin tahtonut mutten uskaltanut päästää kun en tahtonut riskejä uintireissuun. Lunta oli ratsua mahaan asti mutta mielellään hepo teki useammankin kahluulenkin. Lopulta päätti että oikaistaan maastoestereittiä, jossa siinäkin oli hyvin vähän kuljettu. Tyytyväisen oloisena kahlasi menemään. Omat jalat oli ehkä 10 - 15 cm hangen yläpuolella.
 
Hankikahlausta tuli lopulta sen verran paljon etten viitsinyt kentällä enää ihmeitä tehdä. Vähän pyörittelin ravissa kumpaankin suuntaan ja sitten käveltiin. Kisaviikonloppu luvassa niin en viitsinyt valmiiksi uuvuttaa. Lunta oli sen verran paljon että satulavyö oli alapuolelta märkä.
 
Ongelmia:
taas oma häijy itsensä karsinassa
 
Parannusta:
maastossa meni ihan rauhallisesti