Lauantaina oli paremmin aikaa ratsastaa Easylla. Mentiin ekaa kertaa kentällä satulan kanssa. Nyt sitten kostautui alkuviikon lepsuilu ja lyhyet treenit. Pakkasta oli enää -3. Opinpa myös kantapään kautta että hepan ulottuville ei voi jättää edes kannellisessa ämpärissä sen ruokia. Sinnehän ne katosi parempiin suihin kun itellä huomio herpaantui. Onneksi ei mitään pahempaa käynyt. Pikkuisen vaan pisti ärsyttämään. Hoitaessa oli kiltisti eikä yrittänyt karata karsinasta toisin kuin parina edellisenä päivänä.

 
Kentällä Easy kiskoi ohjia, takaosa liirasi oikealle ja meno oli hyvin epätasaista. Luimipa vähän tänäänkin. Lähes tunti pyöriteltiin, kaikissa askellajeissa, siirtymillä, väistätyksillä ja ilman mutta en silti ollut tyytyväinen. Kuskia ärsytti jo valmiiksi ja hepo ei keskittynyt hommiinsa. Eihän siitä mitään hyvää voi seuratakaan. Keljutti myös oma huono istunta ja se, etten saanut sitä ruotuun. Pompin ravissa liikaa, jalat karkaavat liian taakse ja kädet liian alas ja levälleen. Kaipasin kovasti jotain katsomaan perään ja piiskaamaan. Näinkö äkkiä sitä metsittyy?
 
Lopuksi piti vielä tehdä vähän talutustreeniä. Se sentään onnistui hyvin. Hepo seurasi, väisti ja pysähtyi (lähes) kuten pitikin. Jotain hyvää tällekin päivälle.
 
Ongelmia:
ärsytti kun meni huonosti enkä osannut istua kunnolla
hepo nyppi ohjia
takaosa liiraili omilla teillään
hepo ei keskittynyt hommiin
 
Parannusta:
ei yrittänyt karata karsinasta
lopussa seurasi hyvin talutuksessa