Tänään oli semmonen olo että nyt en jaksaisi vääntää Pallon kanssa. Ratsukseni olikin sitten laitettu pitkästä aikaa Mortti. Edellisen kerran jälkeen yksäriksi loikannut hepo. Meitä oli tunnilla vain 6 ja aiheena puomeja. Kelinä pihalla -8.

 
Alusta asti Mortti oli vähän hankala. Ei tahtonut asettua millään, etenkään oikealle. Ympyröillä taivutuksetkin oli aluksi vain etäisesti sinnepäin. Hanna meitä sitten käskytti pyörimään ympyrällä kunnes taipumista rupesi tapahtumaan. Hetkittäin hepo sitten myötäsi ihan nätisti mutta kuski oli vähän kuutamolla omien myötäämisiensä kanssa.
 
Hepon kanssa taistelu vei itseltä keskittymiskyvyn kun tuntui että kaikki tehtävänannot meni tänään itseltä vähän ohi. Raviympyrällä olleet puomit meni ihan hyvin vaikka asettaminen ja kääntäminen samaan aikaan oli hankalaa. Harjoitusravi ja käyntiinsiirtymät taas meinasi unohtua kokonaan. Laukassa ympyröillä oli myös hankaluuksia taivuttaa ja osua puomille. Sitä saatiin hinkata aika monta kierrosta pidempään kun muut.
 
Kun puomeja nostettiin kavaleteiksi ei meidän meno parantunut. Ympyrän kaarella olevat kavaletit ei meinanneet onnistua millään. Ensimmäinen eli vasen kierros oli kuitenkin parempi. Siinä mentiin vaan liian lujaa vaikka mun mielestä oli vähän löysää menoa. Toiseen suuntaan ei askeleet osuneet millään. 3 ja puoli askelta oli lähes joka lähestyminen, itse en jotenkin hahmottanut niitä kunnolla. Sitten tuli ravirikkoja ja ainakin kerran karattiin linjalta ulos. Noloa. Sitäkin mentiin sitten kierroskaupalla pidempään kuin muut. Toisessa päässä oleva 1 kavaletti ei sekään onnistunut kovin hyvin. Ponnistuspaikat oli vähän missä sattuu ja hepo vietti ihan viime hetkillä sisäreunaan.
 
Tätä vääntöä olisin voinut ottaa vielä toisen tunnin putkeen niin ehkä sieltä olisi jotain onnistumisen elämyksiäkin ruvennut löytymään. Kaarevan linjan askelten lasku ponnistuspaikkaan oli mulla ihan hukassa eikä Mortti ainakaan auttanut yhtään. Tän tunnin jälkeen on semmonen olo etten osaisi hypätä Mortilla. Meillä ei oikeen synkannut tänään. Tämä oli jo kolmas "huono" ratsastustunti putkeen. Lähtisin mieluusti vähän onnellisempana tallilta kotiin. Onnistumisen elämyksiä kaivataan, kiitos.
 
Ongelmia:
taivuttaminen oli hankalaa
oikealle asettaminen oli hankalaa
laukka-askeleet ei osuneet kavaleteille
kuski ei taas ollu keskittyväisimmillään
 
Parannusta:
käynnissä meni pienet hetket ihan ok
tarpeeksi kun volttasi niin vähän myötäsi
ravipuomit meni ok