Tellu oli reipas, mutta hanskassa pysyvä. 70 cm luokassa meni myös aika vauhdilla. Verkassa testailin kääntymistä ja hyvin toimi. Lämmittelyhyppyjä tuli aika monta, ehkä 11? Ensin oikeaan kierrokseen ristikko, sitten pienempi pysty, 80 cm pysty, vasempaan kierrokseen ristikko-okseri (n. 70 cm), okseri ja lopuksi portti paikallaan okserilla. Meni ihan mukavasti, ohjeita ei mulle huudeltu. Etukäteisohje oli että pidä lapasessa. Muistin pohkeet!

 
Keli oli lämmennyt huimasti 80 luokan alkuun, joku n. +27. Kello oli jo yli 12 kun alotettiin. Olin luokassa kolmantena.
 
Tällä kertaa muistin radan koko ajan ja edelleen ne pohkeet. Tellu kääntyi kivasti, laukkoja en taas joka välillä ehtinyt/muistanut katsoa. Ekalta hyppäsi vähän läheltä ja kolmoselle tuli hassu taikka iso hyppy mutta ite hyppäsin aika korkealta. Toinen jalustinkin taisi karata. Kaarteessa oli hyvää aikaa saada homma haltuun ja Tellu rupesi kiihdyttelemään jo siinä. Laukkoja en nelosen ja vitosenkaan väliin muistanut laskea. Kutosen jälkeen rupesi olemaan jo luottavainen olo että tämä onnistuu. Seiskan sarja (10,5 m väli) meni reippaasti, kasin jälkeen kierrettiin 7A ja 3 koska verkassa totesin etten niitä ennen saa käännettyä. Ysille tultiin lujaa ja loppukaaret oli jo melko liirausta. 10 ja 11 hypättiin pikkusen vinosti, mutta kuitenkin tarpeeksi hyvillä teillä. Ohjaaminen sujui hyvin ja vauhti ei ollut yhtä huimaa kun edellisen kerran tunnilla.
 
Ekan verkkaryhmän jälkeen olin tokana. Lopulta viimenen ratsastaja tiputti mut pois palkinnoilta. Reilu puoli sekuntia liian hidas siis. Mutta kasikympissä puhdas rata ja viidenneksi. Saapi olla tosi tyytyväinen :) Tavotteena oli saada kakkosvaihe alle 35 sekunnin ja ajaksi tuli 28,57. En sit tiedä mimmonen katastrofi ois tullu jos olisin kääntäny kasilta suoraan ysille. Joko ysi ois menny pieleen ja pari muuta kaatunu matkan varrella tai sit oltais sijotuttu. Alun perin lähtijöitä piti olla 17 ja viiden piti sijottua. Mutta joku peru ja nyt kävi näin. Seuraavaksi tavotteeksi voi ottaa sen kunniakierrokselle pääsemisen.
 
Tän päivän hyvän sijotuksen (vaikken siis sijoittunut) osasyynä oli varmaan Äimärautiolla pidetyt alue-estekisat. Kaikki hyvät ratsastajat oli siellä :)
 
 
Ongelmia:
hypyissä vois varmaan edelleen olla paremmin mukana ja myödätä enemmän
 
Parannusta:
muistin pohkeet! :)